19 Nisan 2024 Cuma

GÜNAYDIN SORUNLAR GİDERİLİRSE BELEDİYE HASTANESİ KURMAK İSTİYORUZ

GÜNAYDIN SORUNLAR GİDERİLİRSE BELEDİYE HASTANESİ KURMAK İSTİYORUZ

Sağlık

Isparta, yapılan sağlık yatırımları ile Türkiye genelinde artık sağlık kenti olarak anılıyor. Kentin sağlık alanında daha da çok güçlenmesi noktasında Isparta Belediyesi de harekete geçti. 



YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

IMTIYAZ!

05 Nisan 2017 Çarşamba 12:38

SEHIR HASTANESI IYI DERECEDE INGILIZCE VE ARAPCA BILEN DOKTORLARI ALACAK OLMALI! REFERANDUMDAN SONRA KALIFIYE YETISMIS SURIYELILERE IMTIYAZLA VATANDASLIK VERILINCE!

Her şeyin vakti var

04 Nisan 2017 Salı 19:22

Önce itkm hallet başkan..

sengetli

04 Nisan 2017 Salı 14:12

sn.başkan ilk önce ana yollardaki trafik sıkıntısını bi halledin.mahallelerdeki bozuk yorgun asfaltları bi yapın.en önemli sorun ıtkm onu halledin.hastane ne alaka.belediyenin görevi hastane yapmakmı.

Memleket Sevdalısı

04 Nisan 2017 Salı 13:51

Şehir hastanesine olmadık engelleri çıkar Şimdi de belediye hastanesi açmak istiyor. Bu ne perhiz bu ne turşu sayın başkan!

NIYE KORKUYORSUNUZ!

04 Nisan 2017 Salı 12:47

HAYIRDIR BIRILERI ZARAR EDECEK BASKALARININ YATIRIM YAPMAYACAKMI! SELBEST PIYASA KANUNU DIYE BIR SEY VAR IYI HIZMET EDEN KAZANIR! YOKSA AKFENIN NE SEKILDE HIZMET VERIRSE VERSIN ZARAR ETTIRMEYECEGIZ KESIN KAR ETTIRECEGIZ DIYE BIR KANUNMU VARDA BIZIM HABERIMIZ YOK! BURASI KUZEYKORE KANUNLARIYLAMI YÖNETILIYOR ZANNEDIYORSUN, BURASI TÜRKIYE CUMHURIYETI KANUNLARIYLA YÖNETILIYOR! AYRICA BU SIZI NEDEN KORKUTTU KAR ZARAR HERKES ICIN OLAN BIR RISKTIR, BELEDIYENIN DAHA IYI HIZMET VERMESINDENMI KORKTUNUZ!

Ali

04 Nisan 2017 Salı 10:50

Başkan'ın amacı AKFEN e zarar ettirmek, ne güzel hastane yaptı adamlar, meddem de yaptı. Nerden çıktı şimdi bu belediye hastane projesi

KERİMOĞLU

04 Nisan 2017 Salı 10:26

Şehir hastanesinde doktor sıkıntısı var diyorlar blediye başkanı nerden bulacak.

ISPARTA KAMUOYU!

04 Nisan 2017 Salı 00:18

EGER AK PARTI MILLETIN MENFEATINI BR KAC ZENGINDEN DAHA ÜSTÜN TUTUYORSA BU GIRISIMI DESTEKLER! NE GÜZEL ISTE HEM ISPARTA MILLI KAMUSU BELEDIYESI KAZANIR, HEM REKABET HIZMET KALITESINI ARTIRIR, HEM SAGLIK TURIZMININ YOLU ACILILIR! VEKIL ESNAFA SÖZ VERIYORDU MAGDUR ETMIYECEGIZ DIYE; AL ISTE BIR TASLA IKI KUS HEM ESNAFTA ZARAR ETMEZ; HEMDE HASTALAR INSANCA MUAMELE GÖRÜR TERCIH ETTIGI YERDEDE TEDAVISINI OLUR! BARI ÜRETIME DAYALI BIR FABRIKA FALAN KURULMUYOR , HIC OLMAZSA ISSIZLIGIN BIR MIKTAR AZALIR

ziyaaaa

03 Nisan 2017 Pazartesi 23:32

vah vah hastalik ilerlemis evetci abide 16 nisandan sonra diyeydin bari

MILLET!

03 Nisan 2017 Pazartesi 22:54

ASLI GÖREVINI HAKKIYLA ICRA EDIYOR ; AYRICA SIZE NE OLUYORKI ISPARTA BELEDIYESININ KALKINMASINA HASETLIK EDIYORSUNUZ! ZIRA YUSUF ZIYA GÜNAYDIN BEYEFENDININ BU GIRISIMI SON DERECE MILLI BIR HAREKET! KENDINE SIRKET KURUP ISLETEYIM YADA SOYUM SOPUM SIRKET KURUP ISLETSIN DEVLET HASTANELERINI DEMIYOR! BELEDIYE YANI ISPARTA ÖZ KAYNAKLARI OLARAK ISLETELIM GELIRIDE ISPARTA BELEDIYESINE GELIRSE GENE ISPARTADA DAHA FAZLA YATIRIMIN ÖNÜ ACILIR VE DAHADA BÜYÜK SEHIR OLUR! DIYOR ANLAYABILIYORSAN !!!!!!!!!!

hasan

03 Nisan 2017 Pazartesi 22:49

devlet hastanesi ve doğumevinin olduğu yerlere göz dikti anlaşılan çökmek istiyor.

Hz omer adaleti

03 Nisan 2017 Pazartesi 22:03

Sen ilk once yollari yap ondan sonra hastane yap ha bide su artik halk otobusleri secimine mudahil olma yeter artik su mehmet yavuz denen adami millete bela etme

Gereken

03 Nisan 2017 Pazartesi 21:46

Asli görevinizmidir bu..?? Yada herşey tamamda bumudur eksik..?? Otoparklar için tebrik ediyorum mesela.. şu kaldırımlardaki arabaları motorları esnaf mallarını bi düznleyin.. zaten dar kaldırımlar, labirentteki fare gibi dolana dolana yürüyoruz kaldırımda.. afedersinizde ayı gibi yaya yoluna kaldırıma araba parketmek nedir yaaa!!!???

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR