10 Aralık 2023 Pazar 17:18
Isparta
Eğirdir İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ile Isparta İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Su Ürünleri Kontrol ekipleri, Eğirdir Gölü’nde ortak denetim gerçekleştirdi. Kontroller sırasında 01 Kasım itibarıyla kerevitlerde iç sularda av yasağı başlamasına rağmen kaçak avcılıkta kullanılan kerevit sepetleri tespit edildi. 1380 sayılı Su Ürünleri Kanununa göre 500 adet kerevit sepetine el konulurken, canlı olan kerevitler göle iade edildi.
barida
12 Aralık 2023 Salı 08:36sadece eğirdir gölümü pazar günü hamsi alacam 3 kağıtçılar ön tarafa irilerini sıralamışlar arka taraflar minik minik oradan koyuyorlar.
Turizm kalmadı
11 Aralık 2023 Pazartesi 21:12Eğirdir seneye bitik
Bir dost
11 Aralık 2023 Pazartesi 07:10Eğer bir suç yaptırımından dolayı alışkanlık haline geldiyse kesinlikle hapis cezası verilmeli.
Öfkeli
10 Aralık 2023 Pazar 18:11Doğayı bitirin hayatı bitirin kibleniz allahiniz para olmuş
Köyden Musa
10 Aralık 2023 Pazar 18:06Caydırıcı bir ceza yok ki... Sabah yine atarlar, bu sepetlerden..
Vatandaş
10 Aralık 2023 Pazar 18:00Bu caniller yüzünden ne denizde ne gölde balık kalmayacak yakında. Arkadaş yasaksa bir şey, yapılmaz. Bunu anlamak çok mu zor. Satışını da yasaklarlarsa avlanma azalır.
Erdem
10 Aralık 2023 Pazar 17:16Ispartada millet kıtlık görmüş sanırım. Bir meyve görmesinler ağaçları yiyecekler gibi sopayla saldırıyorlar, taş toprak kum ne varsa topluyorlar, gölcükte ızgara demirlerini bile çalmışlar, apartmanlarıın depoları çöp dolu.. Gölü bile kuruttular resmen
Hüseyin
10 Aralık 2023 Pazar 16:33Madem yasak çıkarırısınız kanunu adam gibş 10 yıl hapis cezası ver. Yada milyarkarca para cezası ödemefiği takdşrde hiçbir haktan yararlandırma bakalum birdaha avlayabilirmi.