24 Nisan 2024 Çarşamba

SDÜ Yardım Ekibi Afet Bölgesinde

SDÜ Yardım Ekibi Afet Bölgesinde

Isparta

Süleyman Demirel Üniversitesi personelinden oluşan gönüllü teknik ekip, arama kurtarma çalışmalarına destek vermek üzere afet bölgesine doğru yola çıktı.

Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve birçok ilimizi etkileyen deprem bölgesine AFAD koordinasyonuyla gönderilen SDÜ ekibi, her gün bin kişilik çorba üretiminde bulunacak ve AFAD’ın belirlediği yerlerde arama-kurtarma faaliyetlerine katkıda bulanacak.

SDÜ’DEN AFET BÖLGESİNE HEKİM DESTEĞİ

Ayrıca Süleyman Demirel Üniversitesi Hastanesince sağlık ekibi oluşturuldu. 18 hekim, 4 hemşire, 1 ebe ile 2 şoförün yer aldığı 25 kişilik sağlık ekibi; iki araç halinde, yüzlerce vatandaşın hayatını kaybettiği ve binlerce kişinin göçük altında kaldığı deprem bölgesinde sağlık hizmetine katkıda bulunmak üzere afet bölgesine ulaştı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

pxx

09 Şubat 2023 Perşembe 07:23

CENK bey ne 2000 öncesi, tüm binalar test edilmeli ve artık toplum şunu anlamalı, deprem ALLAHTAN gelen birşey değil, doğanın normal olaylarıdır, bu olaylar dün oluyordu, bu gün oldu ve yarınlarda da olacak, yapılan evleri DEPREME DAYANIKLI olacak şekilde yapmadığımız sürece bunları yaşayacağız. BİLİM İNSANLARI BAS BAS BAĞIRDILAR fakat bilimden uzak yöneticiler dikkate almadılar, ceremesinide bu toplum çekiyor. yazık.

CENK

08 Şubat 2023 Çarşamba 19:48

ACİLEN TÜM ISPARTA 2000 ÖNCESİ BİNALAR KONTROL EDİLMELİ VE ACİLEN DASK FONU İLE GÜN GÜN KENTSEL DÖNÜŞÜM ŞART AMA 15 KATLI BİNALAR DEĞİL 5 KATI GEÇMEMELİ ACİLL EESKİ YAPI STOĞU DÜZENLİ VE PLANLI YENİLENMELİ

Rıza

08 Şubat 2023 Çarşamba 18:05

Maddi manevi yardımda bulunan herkesten Allah razı olsun..

Bülent

08 Şubat 2023 Çarşamba 14:02

Bölge çok kötü yeni ekipler göndermek lazım

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR