24 Ekim 2024 Perşembe

Rıdvan Gündoğdu'nun acı günü

Rıdvan Gündoğdu'nun acı günü

Isparta

Ispartalı hemşehrimiz Yargıtay Cumhuriyet Başsavcı Vekili Rıdvan Gündoğdu’nun babası Mehmet Gündoğdu hayatını kaybetti. Cenazesi memleketi Keçiborlu İlçesi Aydoğmuş Köyü’nde toprağa verildi.

Cenaze törenine Vali Aydın Baruş, Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, MHP Isparta Milletvekili Hasan Basri Sönmez, İl Emniyet Müdürü Ahmet Cengiz Koçak, Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş ve çok sayıda vatandaş katıldı.  

Keçiborlu Aydoğmuş köyünden hemşehrimiz, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcı Vekili Rıdvan Gündoğdu’nun babası Mehmet Gündoğdu, son yolculuğuna uğurlandı. 

Cenaze törenine yargıçlar, hakimler, savcılar, vali, emniyet müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Veli Gündoğdu'nun cenazesi, Aydoğmuş Köyü Camii’nde kılınan namazın ardından köy mezarlığında toprağa verildi. 

Törene, adalet camiasının önemli isimlerinin yanı sıra Isparta Valisi, Emniyet Müdürü ve diğer kamu görevlileri de katılım gösterdi. 

 

Yargıtay Cumhuriyet Başsavcı Vekili Rıdvan Gündoğdu, taziyeleri kabul ederken, babasının vefatı nedeniyle derin üzüntü içinde olduğunu belirtti ve cenazeye katılan tüm misafirlere teşekkür etti.  

Törende,  Veli Gündoğdu'nun anısına dualar okunurken, yakınları ve sevenleri taziyelerini iletti. Cenaze töreni, köy halkının ve Gündoğdu ailesinin dayanışmasıyla gerçekleşti.

 Veli Gündoğdu'ya Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

HABERE AİT FOTOĞRAFLAR

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Sezer

14 Haziran 2024 Cuma 17:47

Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşallah. Sayın başsavcımada Rabbım sabırlar versin, başı sağolsun

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR