27 Temmuz 2024 Cumartesi

İLK İCRAATI ÇOK ÖNEMLİ!

30 Mart yerel seçimlerinde Gülistan Mahallesi Muhtarlığını kazanan Zafer Uzun'un ilk icraatı mahallede "Bilgi Bankası" oluşturmak. Yeni muhtar Uzun mahallede yaşayan tüm vatandaşların ev ve cep telefon numaralarını bir arada toplayarak acil durumlarda iletişime geçecek.

Isparta

ISPARTA'nın Gülistan Mahallesi Muhtarlığını kazanan Zafer Uzun, seçimi kazanmasının ardından mahalle meydanlığında helva dağıttı. 6 muhtar adayının bulunduğu 30 Mart'ta seçimlerinde 768 oy alarak muhtarlığı kazanan Muhtar Zafer Uzun, seçim vaatlerine daha mazbatayı almadan başladı. Mahallede acilen "Bilgi Bankası" adını verdiği iletişim rehberi oluşturacağını belirten Muhtar Uzun, bu sayede acil durumlarda tüm mahallede yaşayan insanlarla iletişeme geçecek.

Muhtar Uzun yaptığı açıklamada ise; Mahalle sakinlerimizin tek tek ev ve telefon numaralarını bir sistemde bir araya getireceğiz. Özellikle acil kan ihtiyacı olduğunda bütün mahallede yaşayan sakinlerimize acil mesaj ile bilgilendireceğiz. Bu sayede kan ihtiyacı olan bir vatandaşımızın yardımına koşacağız. Postacı tarafından getirilen evraklar evde kimse olmadığını için muhtarlığa bırakılıyor. Bu sayede muhtarlığımıza gelen evrakları yine mesaj yolu ile bilgilendirerek evrağını almasını sağlayacağız. Bu yüzde çok mağdur olan insanlarımız var. Eve evrak gelmedi diye cezaevine girmiş insanlar tanıyorum. Biz kimsenin mağdur olmaması için bu çalışmaya da çok önem vereceğiz. Diğer durumlarda ise doğum, ölüm ve bunun gibi günlerde yine vatandaşımızı bilgilendirme mesajları atacağız. Zaten seçim vaatlerimiz arasında bu ilk yapacağımız çalışmaydı. Mazbatayı alarak göreve başladığımızda bu çalışmaması faaliyete geçireceğiz dedi. 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

tacettin inci

06 Nisan 2014 Pazar 00:49

hayırlı ugurlu olsun tertip allah utandırmasın

esnaf032

05 Nisan 2014 Cumartesi 00:55

bu haberi okuyan gülistan mahalleliler mümkünse özellikle telefon bilgilerinizi hiçkimseyle paylaşmayın inanın gelecek seçimlere birsürü reklam mesajı muhtar bey seçilmiş ama aklı sıra uyanıklık yapıyor benden tavsiye..

YILMAZ ÇETİNKAYA

04 Nisan 2014 Cuma 15:01

MUHTARI TANIRIM NE DİYOSA YAPACAĞINA İNANCIM TAM DIR. ALLAH ŞİMDİDEN YAR VE YARDIMCISI OLSUN. MEMLEKETİN BÖYLE ÇALIŞKAN VE VİZYON SAHİBİ İNSANLARA İHTİYACI VARDIR. TEKRAR TEBRİK EDİYORUM....

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR