Fenerbahçe Spor Kulübü tarafından gönderilen forma, sağlık mücadelesi veren Görkem Efe’ye takdim edildi. Duygu dolu anlara sahne olan törende, Isparta Valisi Abdullah Erin ve Senirkent Belediye Başkanı Hüseyin Baykal hazır bulundu.
Fenerbahçe Spor Kulübü, tedavisi devam eden Görkem Efe’ye moral vermek amacıyla özel olarak hazırlanan formayı hediye etti. Forma, Vali Abdullah Erin ve Senirkent Belediye Başkanı Hüseyin Baykal tarafından küçük Görkem’e teslim edildi.
Vali Erin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Fenerbahçe Spor Kulübü tarafından evladımız Görkem Efe’ye hediye edilen formayı, Senirkent Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Baykal ile birlikte takdim ettik. Evladımızın sağlığına kavuşması için destek olan herkesten Allah (c.c.) razı olsun.” ifadelerini kullandı.
Forma hediyesiyle büyük sevinç yaşayan Görkem Efe ve ailesi, başta Fenerbahçe Spor Kulübü olmak üzere destek olan herkese teşekkür etti.
Vatandaş
14 Temmuz 2025 Pazartesi 18:20Formayla kampanyalarla iyi gercekten biri de demiyor ki bu anayasayi niye yazmislar gidip okuyalim.esit yurttaslik saglik hakki var.mi?