20 Nisan 2024 Cumartesi

Ayşe Usta Yalvaç'ta

Ayşe Usta Yalvaç'ta

Isparta

14 Mayıs Milletvekili Genel Seçimleri için Milletvekili seçimlerinde Ak Parti’nin Yalvaç’lı ilk aday adayı Ayşe Usta oldu. Usta, ilk teşkilat ziyaretini de Yalvaç Ak Parti ilçe teşkilatına yaptı.

Dün öğle saatlerinde geldiği Yalvaç ilçe teşkilatında kendisini bekleyen ilçe yönetimi ve partilileri tarafından sıcak bir şekilde karşılanan Usta, teşkilat ziyaretinin basına açık bölümünde çeşitli konularda partilileri ile sohbet etti.

“SİYASETE YABANCI DEĞİLİM, GENEL MERKEZDE ÇEŞİTLİ GÖREVLER ALDIM”…

Ülkeye ve millete hizmet için aktif olarak siyasete girdiğini belirten Ayşe Usta, “2001 yılında aktif olarak başladığım siyasi hayatıma 2012 yılında Ak Parti Genel Merkez Kadın Kolları 3. Olağan Büyük Kongresinde MKYK üyeliğine seçildim, genel merkezin onayı ile Ekonomi Komisyonu Başkan Yardımcısı olarak görev aldım. Bildiğiniz gibi 2015 yılında yapılan genel seçimlerde Ak Parti Isparta 4. Sıra Milletvekili adayı olarak partimin görev verdiği her yerde çalıştım. 2018 yılında aday adayı oldum ancak kesin aday olamamakla birlikte partimizin, davamızın başarısı için kapı kapı dolaştım, çalıştım. Sizlerin desteği, partimizin teveccühü ile tekrar aday olabilmek ve Yalvaç’ı, Yalvaç’lıyı hakettiği hizmetlere kavuşturabilmek için şimdi tekrar karşınıza geldim. Bir çoğunuzla 2015 yılından beri tanışıyoruz, ilk günkü heyecanımla, ilçemize, ilimize ve ülkemize hizmet aşkı ve heyecanı ile görev talep ediyorum. Halkımız için hayırlısı neyse o olsun” dedi.

“DAVAMIZ İÇİN, SAYIN RECEP TAYYİP ERDOĞAN’IN BAŞARISI İÇİN KARINCA MİSALİ”

Siyasetin uzun soluklu bir yol olduğunu ifade eden Ayşe Usta, “Ben inandığım dava için çalıştım, çalışıyorum. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında, karınca misali hizmet edebilmek için gayret ediyorum. Bakın 2015 yılındaki seçimlerde partimizin oyu ülke genelinde düşüş gösterirken benim de milletvekili adayı olduğum bu seçimde partimizin ülke genelinde oyunu arttıran tek ilçe Yalvaç oldu. O seçimde partimizin başarısı için kapı kapı, köy köy dolaşarak, insanlarla birebir temas ederek desteklerini istedik ve başardığımıza inanıyorum. 2018 yılında da aday adayı oldum, ancak o seçimde aday olarak gösterilmesem de bu kutlu dava için yine sizlerle birlikte çalıştık, partimizin zirvedeki yerini koruduk” dedi.

“ALTILI MASA’NIN ÜLKEMİZE VERECEK HİÇBİR ŞEYİ YOK”

Altılı masa olarak adlandırılan Millet İttifakına da değinen Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Ayşe Usta, “Altılı masa, bir araya gelmesi imkansız partilerin oluşturduğu, ancak ülkemize verecek hiçbir şeyi olmayan bir yapı. Altı da değil, 6+1 ben onları öyle tanımlıyorum. Tek amaçları Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı devirmek. Bize düşen de liderimize, reisimize güç vermek, kendimizi daha iyi anlatarak, çalışarak O’na güç vermek. Reisimizin seçilmesiyle alakalı en ufak bir tereddütüm yok. Ancak mecliste daha güçlü olarak reisimize yardımcı olmamız lazım. Bunu geçmişte başardık, bundan sonra da başaracağız inşallah, birlik beraberlik içerisinde olduğumuz sürece bizi kimse yıkamaz” dedi.

MEMLEKETİMİZ İÇİN GÖREVE HAZIRIM

Yalvaç’lı olmaktan gurur duyduğunu belirten Usta, “Burası benim memleketim, buralı olmaktan her zaman gurur duydum, duyacağım. Yalvaç dışında yaşıyor olsam da buradan hiçbir zaman kopmadım.  Şimdi buraya hizmet borcumu ödemek için yeniden aday adayı oldum, sizlerin de desteği ile partimiz de görev verirse büyük bir heyecanla memleketimiz için canla başla göreve hazırım.” dedi.

Ak Parti Yalvaç İlçe Başkanı Alperen Özer de Yalvaç’lı bir aday adayı olarak Ayşe Usta’yı aralarında görmekten duydukları memnuniyeti dile getirdi ve başarılar diledi.

 

HABERE AİT FOTOĞRAFLAR

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR