29 Mart 2024 Cuma

Atölye Çocuk Montessori Kreş ve Anaokulu'nda kayıtlar devam ediyor

Atölye Çocuk Montessori Kreş ve Anaokulu'nda kayıtlar devam ediyor

Isparta

Atölye Çocuk Montessori Kreş & Anaokulu'nda (2/6 yaş grubu) yeni eğitim-öğretim yılı için kayıtlar devam ediyor. 05 Eylül tarihinde oryantasyon günleri ile eğitim-öğretime başlayan Atölye Çocuk Montessori Kreş & Anaokulu'nda kayıt için acele edin. Kreş ve Anaokulu'nda sınırlı kontenjanın bulunduğu belirtilirken, tanışmak için oryantasyon günlerine bekliyoruz. 

ATÖLYE ÇOCUK MONTESSORİ KREŞ & ANAOKULU'NU YAKINDAN TANIYALIM

Hızırbey Mahallesi 1572 sokak No:9'da (Hızırbey ortaokulu yanı) hizmet veren Atölye Çocuk Montessori Kreş & Anaokulu 2-6 yaş grubu çocuklara eğitim-öğretim veriyor.

Amacımız her çocuğun içinde var olan değerlerin okulumuzdaki güvenli ortamda Montessori eğitim teknikleri, ve diğer Waldorf ve ReggioEmilla eğitimlerini uyguladığımız eğitim yöntemlerini kullanarak güler yüzlü ekip arkadaşlarımız ile en yüksek seviyeye ulaşmasını sağlamaktır.

Her bir çocuğun önceden hazırlanmış öğrenme ortamında, öğrenmeyi kendi başına deneyimlemesini ve potansiyel yeteneklere hakim olmalarını teşvik etmeyi sağlıyoruz. Eğitimi bağımsızlık, özerklik, özgürlük ve insan dayanışması için bir araç olarak görüyoruz veçocuklarımızı gelecekteki fırsatlar, sorumluluklar ve deneyimler için hazırlamaya çalışıyoruz.

Atölye çocuk montessori, tüm çocukların mutlu olduğu ve Hızırbey Mahallesinde sessizliğin, huzurun kalbinde yer edinen kapsamlı bir okuldur.

İnsan gelişiminin önemine değer veriyoruz ve bu sayede çocukların öğrenmek istedikleri ve okula gitmek istedikleri hazır ve doğal bir ortam sağlıyoruz.

2022-2023 eğitim öğretim yılında okulumuzda uygulamaya başlayacağımız zenginleştirilmiş eğitim programı olan birth2day “doğadan okula eğitim modeli” ile öğrencilerimize yeni ufuklar açmayı hedefliyoruz.

Bizleri yakından tanımanız için sizi okulumuza bir kahve içmeye bekliyoruz.

Hızırbey mahallesi 1572 sokak no:9 (Hızırbey ortaokulu yanı) Isparta

0 542 153 65 95 - 0 506 587 99 39

 

 

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

deniz3207

20 Eylül 2022 Salı 12:51

şehir hastanesi karşısındaki kreşteki kadın müdür mahkeme duvarı gibi

Eğitimci

14 Eylül 2022 Çarşamba 12:52

Isparta'da çocuklarınızı güvenle emanet edebileceğiniz, sunduğu eğitim programıyla çocukların psikososyal gelişimlerini olumlu düzeyde destekleyen bir kurum. Bir eğitimci olarak tavsiye ediyorum.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR