24 Nisan 2024 Çarşamba

Aren Çorba hizmette

Aren Çorba hizmette

Isparta

Aren Çorba görkemli bir açılış ile Isparta’da hizmete başladı.

27 Çeşit çorba, sulu yemek çeşitleri ve bol meze ikramlarıyla Kafeler Caddesinde açılan Aren Çorba çok sayıda katılım ile görkemli bir açılış yaptı.

Açılışa Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in programından dolayı katılamadığı için temsilen gelen Belediye Başkan Yardımcıları Serkan Kaya, Uğur Büyükçulcu ve Fahrettin Gözgün, CHP Isparta İl Başkanı Yalım Halıcı ve yönetimi, Senir Belediye Başkanı Tayfun Borazancı, Güneykent Belediye Başkanı Metin Kutsal, Büyükkabaca Belediye Başkanı Mustafa Durmuş, Gönen önceki dönem Belediye Başkanı Ahmet Doğan, Eğitim Bir-Sen İl Başkanı Hüseyin Arslan, Diyanet-Sen İl Başkanı Osman Akçil, MHP İl yöneticisi  Av. Ahmet Oğuzhan Pesen, Yalvaç İlçe Emniyet Müdürlüğünden Komiser Ali Aykut Kerpiçci, Türk Hava Yoları Kaptan Pilotu Sezgin Baltacı, Değerli ERAH Havacılık Öğrencileri, Isparta Hava Trafik Kontrolörü Musa Karadağ, Kurum ve Okul Müdürleri, Esnaflar ve çok sayıda Isparta halkı katılım sağladı.

Açılış Diyanet-Sen İl Başkanı Osman Akçil’in okuduğu dua ile gerçekleşti.

 

İşletme Sahibi Onur Doymaz

''Öncelikle açılışımıza gelen ve gelemeyip iyi dileklerini, çiçeklerini gönderen herkese teşekkür ederiz.

işletme ismimiz anlamından bahsedeyim. Aren anlam olarak; Farsçada parlak renkteki kum tanesi anlamındadır. Bu ifade ile kastedilen kum, çöl kumudur. Ve Aren çöl ortamında yer alan en görkemli ve parlak kum tanesinin adıdır. Bizde Isparta'da Aşçı Kazım ZENGİN’in lezzetli elleriyle çorba ve yemek çeşitlerimiz ile adımıza yakışır görkemli lezzetler sunmaya geldik. Bizimle lezzet yolculuğuna çıkmak isteyen herkesi fiyatlarımız küçük lezzetimiz büyük sloganı ile Aren Çorba'ya davet ediyoruz.'' Dedi.

Genç girişimci ve aynı zamanda pilot olan Onur Doymaz'ın Ispartalılar ile buluşturduğu Aren Çorba menüsünde ayrıca sulu yemekler ve tatlılarda yer alıyor.

Alo Paket Telefon, Yemek Sepeti - Trendyol  ve  Getir üzerinden de siparişler kabul edilmektedir.

 

 

 

 

 

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR