26 Nisan 2024 Cuma

YILLAR SONRA ANNESİNİ BULDU

YILLAR SONRA ANNESİNİ BULDU

Isparta

ISPARTA'DA 3,5 yaşındayken evlatlık verilen evli ve 1 çocuk annesi olan 20 yaşındaki Selver İnce, yıllar sonra biyolojik anne ve babasını aramak için Müge Anlı'ya başvurdu. Selver İnce dün yayınlanan ilk bölümde Isparta'da Sidre Mahallesi'nde yaşayan annesini buldu.

Selver İnce, 3,5 yaşındayken Isparta'da "Durmuş" ailesine evlatlık verildi. Isparta'da bir giyim mağazasında çalışırken evlendikten sonra eşiyle birlikte Bayburt'a taşındı. Evlatlık verildiği ailede büyüyen Selver İnce, üvey annesinin vefatı üzerine kendi biyolojik anne ve babasını aramaya karar verdi.

26 Kasım Günü Müge Anlı'ya çıkan Selver İnce'ye müjdeli haber hemen geldi. Isparta'da Sidre Mahallesi'nde yaşan anne Yeter Özyurt, programa canlı bağlandı. Kızı ile görüşen Anne Yeter Özyürt ise 27 Kasım Müge Anlı programının canlı yayın konuğu oldu. Anne ve kızı yıllar sonra bir araya geldi.

YILLARCA BİRBİRLERİNDEN HABERSİZ ISPARTA'DA YAŞADILAR

Isparta'da evlatlık verildiği ailede büyüyen Selver İnce, Bahçelievler Mahallesi'nde büyüdü. Anne ise Sidre Mahallesi'nde yaşıyordu. Yıllarca aynı ilde 4 kilometre mesafede birbirlerinden habersiz yaşadılar. 

İŞTE O GÖRÜNTÜLER

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Vatandaş

27 Kasım 2020 Cuma 23:08

Keşke aramasaydın be kizim anneni falan değmezmiş bosuna heveslendin gözünün fwri söndü bi gunde kayinvaliden den Allah razi olsun anne boşluğunu doldurur senin takilma sen kendi annene falan cok sağlam degil anlasilan sen yoluna bak eşin ve çocuklarınla...

Muslu

27 Kasım 2020 Cuma 22:43

Kadın 7 kocalı hürmüz ondan çocuk bundan çocuk lütfen bakanlık psiko test yapsın bunlara kedi gibi doğurup at yuvaya olmaz böyle allah ıslah etsin ahlak seviyesi yerlerde biraz kendinize gelin yanacaksınız.

Murat

27 Kasım 2020 Cuma 22:21

Kadının da hali ortada.Maşallah 7 kocalı Hürmüz..

evlisi evli gibi değil , soy sop çorba

27 Kasım 2020 Cuma 19:48

ıspartanın erkeklerinin gözü dışardadır derlerdi ıspartalı kadınlar da ıspartada kadınlar da bu ne biçim kimle nerde ne zaman yatmış ..bunlarla komşuluk nasıl yapılırki?? allah korkusu da mı yok sizde yaaa .. nefsinin keyfine kul olmuşların elinde sefil olmuş çoluk çocuk

İkaz

27 Kasım 2020 Cuma 18:43

ıspartalı mı, aman aman, uzak durun.

Isparta

27 Kasım 2020 Cuma 16:32

Ulan ne geri zeka adamlar var kız alınmanmıs damat alınmazmıs diyolar Isparta dan Isparta bıyerınızemı battı nere olursa olsun toplu kıyaslamak yanlıs iste bu kafayla bı yere varamayız millet uzaya cıktı bu kafalar bunlarla ugrasıyor zamallılar.

Muhtaremmi

27 Kasım 2020 Cuma 16:02

Çoluk çocuğunuza sahip çıkın Allah rızası için.

Guzin

27 Kasım 2020 Cuma 15:59

Isparta'nın çivisi çıkmış kimin eli kimin cebinde belli değil. Bakıyorsun başı kapalı full makyaj ve kıçında daracık pantolon. Isparta'dann ne kız alırım ne kız veririm.

riskli bölge

27 Kasım 2020 Cuma 15:44

bakıyorum da ispartaya ne kız verilir ne damat alınır . tehlike.

Vatandaş

27 Kasım 2020 Cuma 15:22

Kızın babası kızını kabul etmemiş, erkek olsa alırdım demiş. Ne halde diye arayıp sormamış. Anne ordan ora savrulmuş. Erkeğe kimse birşey demiyor, anneye kızıyor. Kötü şartlarda büyüyeceğine evlatlık verilmesi hayırlı olmuş.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR