27 Nisan 2024 Cumartesi

JAK TİMLERİ TEK TEK KURTARDI

JAK TİMLERİ TEK TEK KURTARDI

Isparta

ISPARTA'nın kış turizm merkezi Davraz'da kayak ve sörf yapan 34 kayakçı Jandarma Arama Kurtarma (JAK) ekipleri tarafından kurtarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi.

Kış sezonundan itibaren Davraz Kayak Merkezi'nde görev yapan Isparta İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı JAK ekipleri, kayak pistlerinde düşme sonucu sakatlık yaşayan ve yardıma ihtiyaç duyan sporculara kar motorlarıyla yardıma koştu. Bulundukları yerden alınan kayakçılar, sağlık ekiplerinin bulunduğu alana kadar güvenli şekilde taşındı. JAK ekipleri 3-16 Şubat tarihleri arasında meydana gelen kayak kazalarında 34 sporcuyu bu şekilde kurtardı.

Jandarma ekiplerinin, sezon boyunca halkın güvenli şekilde kayak yapması için çalışmalarına devam edeceği belirtildi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Şahika32

20 Şubat 2020 Perşembe 22:39

Sayın hukukçu Jandarma arkadaşların boş vakitlerinde o soğukta çay sigara içmeleri seni niye bu kadar rahatsız etti anlamadım çok hukukçusun ya burada kanunsuz olan nedir ? Benim cep telefonum telesiyejden düştü gittim rica ettim arayabilir misiniz diye görevleri olmamasına rağmen karın içine bata çıka yarım saat telefonumu aradılar ve buldular. Canımızı, malımızı, namusumuzu canı pahasına koruyan Askerimize ve polisimize saçma sapan sebeplerle dil uzatanın vatanseverliğinden şüphe ederim. NET

Şahika32

20 Şubat 2020 Perşembe 21:01

Sayın hukukçu Jandarma arkadaşların boş vakitlerinde o soğukta çay sigara içmeleri seni niye bu kadar rahatsız etti anlamadım çok hukukçusun ya burada kanunsuz olan nedir ? Benim cep telefonum telesiyejden düştü gittim rica ettim arayabilir misiniz diye görevleri olmamasına rağmen karın içine bata çıka yarım saat telefonumu aradılar ve buldular. Canımızı, malımızı, namusumuzu canı pahasına koruyan Askerimize ve polisimize saçma sapan sebeplerle dil uzatanın vatanseverliğinden şüphe ederim NET !

şehir sakini

20 Şubat 2020 Perşembe 09:17

olay olmadığı zaman ne yapacaklar hukukçu müsaadenle onlarda insan yeyip içecekler tabi sen davan olmadığı zaman işin olmadığı zaman napıyosun onlarda aynı şeyi yapıyorlar bu ne yani yeyip içmeyeceklermi ? jandarmalık iş olmadığı halde orada vatandaşa yardımcı olduklarını gözümle gördüm polisimize askerimize az saygı polis askerimize laf söylemek yakışmıyor sohbet etmese burunları havada dersin korkut tabiki sohbet muhabbet edecek vatandaşla iç içe olucak yazmak için yazmayın lütfen

Dürüst birey

20 Şubat 2020 Perşembe 00:21

Haber iyi güzelde neden insanlar yaralanıyor, kaza yapıyor bunu sorguladınız mı.? Rezil bir kayak tesisi, güvenlik adına çok bir şeyin olmadığı, pistlerin düzenli ezilmeyip kendi haline bırakılmasından olabilir mi acaba? Bubble yani en üst tesisin 1 aydır kapalı olması da cabası. Tesis neden kapalı? Kaza olduğundan... Peki 1 aydır soruna çözüm üretilmedi mi neden açılmıyor? Bu işi beceremiyorsanız bırakın ki daha çok insan mağdur olmasın.

misafir

19 Şubat 2020 Çarşamba 09:49

JAK-Jandarma Arama Kurtarma demek. Arama kurtarma gerekmeyen zamanlarda insanların o soğukta çay içmesinin ne mahsuru var anlamadım; kar zaten gözünü alıyor insanın ben de takıyorum gözlük. Ayrıca etrafı niye takip etsin ki asayiş birimiyle karıştırıyorsunuz galiba.

Korkut

18 Şubat 2020 Salı 22:25

Katıyorum sigara ve vatandaş ile sohbet ten etrafı takip etmiyorlar dı gözlükleri de takmışlar ama işini yapana helal olsun diyorum

Hukukçu

18 Şubat 2020 Salı 21:01

Reklam kokan hareketler zaten işleri neyi abartıyorlar n geldim davraza orada çay sigara yapıyorlar

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR