20 Nisan 2024 Cumartesi

BİLGİÇ'TEN KORONAVİRÜS MESAJI

BİLGİÇ'TEN KORONAVİRÜS MESAJI

Isparta

Biz Bize programına canlı telefon bağlantısı ile katılan TBMM Başkan Vekili Süreyya Sadi Bilgiç, koronavirüsle ilgili alınan tedbirleri değerlendirdi. Bilgiç, vatandaşlardan hükümetin aldığı tedbirlere uymalarını istedi.

Son derece önemli bir küresel tehdit ve salgınla karşı karşıyayız. Türkiye Cumhuriyeti devleti olarak Cumhurbaşkanımızın koordinasyonunda ve liderliğinde ilgili bütün kurumlarımız başta Sağlık ve İçişleri Bakanlığımız olmak üzere üzerine düşeni fazlasıyla yapıyorlar. Devletimizin her alanda almış olduğu bir çok tedbir var. Bizimde vatandaş olarak bu tedbirlere mutlak suretle destek vermemiz gerekiyor. Bunun da yolu sosyal mesafeyi artırmamız, teması büyük ölçüde kesmemiz. Mümkün olduğunca evde hayatımızı geçirmemiz gerekiyor. Tabiî ki burada yaşlı vatandaşlarımız ile ilgili sorumluluklarımız var. Onlar daha büyük risk grubunu oluşturuyorlar. Onların evde kalmalarını ihtiyaçlarını, devletimizin bütün birimleri üzerine düşeni yapıyorlar.

Son derece şeffaf olarak bu süreç yürütülüyor. Daha evvel Türkiye’de vaka görülmeden önce zaten gerekli bütün hazırlıklar yapıldı.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

DERELİ RECEP FİŞEK

27 Mart 2020 Cuma 22:44

sadipaşa millet şehir hastanesinden korkar oldu.tıp herkese uzak ve temizlik zayıf merkezdeki eskidoğum hastanesini çalıştırında işe yarasın.

Nail

27 Mart 2020 Cuma 18:57

Okullar tatil edildi virùs önlemi için fakat özel ders veten ögretmenler ofislerinde evlerinde derslere devam ediyorlar bunlarî uyarin lütfen

Siyah Sancak

27 Mart 2020 Cuma 09:52

Sokağa çıkma yasağı ilan edin 14 gün sorunlar çözülsün. Biz çıkmıyoruz ama işinden dolayı çıkmak zorunda olanlar var bu insanlara ailelerine yazık değil mi.

Hakan

26 Mart 2020 Perşembe 23:35

Sayın vekilim birazda belediye meclisinin aldığı hukuksuz lararlara bakın denetleyin lütfen

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR