24 Nisan 2024 Çarşamba

Transfer şart

Transfer şart

Spor

Ligin ikinci yarısı için kendi tesislerinde hazırlıklarını sürdüren Ispartasporda, teknik patron Hakan Yılmaz basın toplantısı yaptı. Gazetecilerin sorularını cevaplandıran Yılmaz, transferde fiyatların havada uçuştuğunu, buna rağmen şampiyonluk mücadelesi veren rakiplerin iyi transferler yaptığını belirterek, Ispartaspor olarak forvete iki, toplamda 4 transferin şart olduğunu söyledi.

Ispartaspor Teknik Direktörü Hakan Yılmaz, 2. Yarı hazırlıklarının tüm hızıyla sürdüğünü belirterek, transfer ve kamp hazırlık dönemiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Yılmaz, “Hedefimiz: Play-Off’lardan bir üst lige yükselmek” dedi.

Türkiye 2. Futbol Ligi Beyaz Grup’ta mücadele eden Ispartaspor, 2. Yarı hazırlıklarına başladı. Teknik Direktör Hakan Yılmaz ise 2. Yarı  hazırlıklarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Yılmaz, “Sivas maçında beklemediğimiz bir puan kaybı yaşadık. Afyonspor ve Çorum beraberliğiyle Play-Off hattıyla puan farkımız 8. Play-Off hattıyla hedefimiz tek maça kalmaktı.  Puan kayıpları baraja uzak kalmamızı sağladı. Aradaki rakiplerimiz kaybetmedi. 6 hafadır maç kaybetmemizde önemli.  Hedefimiz: Bir üst lig” dedi.

“DEVRE ARASI TRANSFERİ ÇOK ZOR”

Rakiplerinin ciddi transferler yaptığına dikkat çeken Yılmaz, “Rakiplerimiz ciddi transferler yapıyor. Devre arası transferi çok zor. Anlaştığımız 3 oyuncuları kulüpleri bırakmıyor. Ciddi rakamlar talep ediyorlar. Mutlaka transfer yapmamız gerekiyor. Oyuncular çok maliyetli. 2. Yarı çok daha zor geçecek. İnşallah başaracağız.  Altyapıdan 3 oyuncu kampa çıkıyor. 3 oyuncu daha iyi olacak. Şu an oynayabilecek seviyede değiller” diye konuştu.

“BURHAN EŞER’E DESTEK OLALIM”

Tecrübeli futbolcu Burhan Eşer’le ilgili eleştirilere değinen Teknik Direktör Yılmaz, “Burhan çok kaliteli ve tecrübeli bir isim. Sezon başından bu yana sakatlıklar, kondisyon ve kontrasyon eksikliğinden yana şanssız bir oyuncumuz. Burhan’dan faydalanacağımızı düşünüyoruz. Camiamızın destek olmasını istiyoruz” dedi.

KOCAELİSPOR VE BODRUMSPOR’LA ÖZEL MAÇ OYNANACAK

Antalya kampında da bol bol özel maç yapacaklarına değinen Yılmaz, “5 Ocak’ta Kocaelispor’la  ve 8 Ocak’ta Bodrumspor’la özel maç oynayacağız.  Özel maçlarda eksikliklerimizi görmek istiyoruz.  Kampımızı en iyi şekilde değerlendirip lige hazır girme amacındayız” diye konuştu.

“TRANSFER ÇALIŞMALARIMIZ SÜRÜYOR”

Öte yandan Transfer çalışmalarının tüm hızıyla sürdüğünü dile getiren Teknik Direktör Yılmaz, “ Forvet ve santrfor görüşmelerimiz sürecek. Bonservisleri görüşülüyor. İyi oyuncuları kimse bırakmıyor. Hazır oyuncu istiyoruz. Yönetim de bizde aynı şekilde düşünüyor. Kiralık oyuncu da düşünüyoruz.  Anlaştığımız önemli bir isim var. Oyuncuda buraya gelmek için uğraşıyor. İnşallah başaracağız” dedi.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

gelecekte birgün gelecek

20 Ocak 2023 Cuma 14:49

Elinizdeki gençleri izledinmi bikere,aradığın forveti alt yapıdaki genççlerde bulacaksın transfer istekmekle olmuyor,gençlere güven ve yol ver

Kerimoğlu

27 Aralık 2022 Salı 09:56

Takıma siyaset girerse ruh kalmaz gelen gideni aratır.

Lost

26 Aralık 2022 Pazartesi 21:39

Bu sene ligden düşmeyelim o yeter

Öncelikle Altyapı şart!

26 Aralık 2022 Pazartesi 14:12

Öncelikle ıspartasporun alt yapısı yok.Altyapıdan futbolcu yetişmiyor.Duzgun bir stadyum spor tesisi yok.Altyapi olmadan ne yapsanız boş.Futbolcu kaliteli değilse teknik direktör ne yapsın?

Köy sandığı kurulsun

26 Aralık 2022 Pazartesi 14:09

Ispartalıların paraları en çok altın hesabındaymış,takım kaymakkapıya köy sandığı kursa bayağı para toplar.Futbol sonuçta para işi, şehrin markasını temsil ediyor.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR