24 Nisan 2024 Çarşamba

GÖZLER SÜREYYA SADİ BİLGİÇE ÇEVRİLDİ

GÖZLER SÜREYYA SADİ BİLGİÇE ÇEVRİLDİ

Spor

Ispartaspor’da geçtiğimiz günlerde Kulüp Başkanlığından istifa eden Atakan Yazgan’ın ardından gözler TBMM Başkanvekili ve Ak Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç’e çevrildi. Öyle ki taraftarlar Bilgiç’in yeni hamlesini dörtgözle bekliyor.

Son yıllarda oynadığı futbolla başarıdan başarıya koşan Ispartaspor’da Atakan Yazgan’ın istifa etmesinin ardından sessizlik hakim. Başkan Yazgan döneminde BAL Liginden önce 3. Lige sonra da 2. Lige yükselen yeşil-pembeli ekip, bu yıl 1. Ligin de kapısından döndü.

Ispartaspor’un BAL Liginde mücadele ettiği dönemde kulüp yönetiminin belirlenmesinde büyük rolü olan TBMM Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç’in yeni hamlesi bekleniyor. Çünkü sosyal medya ve basına yansıyan demeçlerde Bilgiç’in ağırlığı olmasaydı elde edilen başarıların gelmeyeceği lanse edildi.

Yeni sezon için takımın bir an önce kurulup, transferlerin gerçekleşmesinde ve yönetimin oluşmasında Milletvekili Bilgiç’in yeniden rol alıp almayacağı merak konusu haline geldi.

‘2023 HEDEFİ’ ISPARTASPOR İÇİN DE KONMALI

Öte yandan Ispartasporlu taraftarlar takımdaki ‘derin sessizliğe’ tepki gösterdi. 2. Ligde mücadele edecek takımların kongrelerini yaptığını, teknik heyet ve transferlerini gerçekleştirdiğini belirten taraftarlar, “Maalesef ki Play-Off oynadığımız güzel bir sezonun ardından belirsizlik ve sessizlik biz taraftarları derinden üzmektedir.

Bu sene ligin daha çetin geçeceği dillendirilirken Başarıların Süreyya Sadi Bilgiç’e dayandırıldığı Ispartaspor’da taraftarlar,

Türkiye’nin 2023 hedefinin Ispartaspor için de konuşulması gerektiğini ifade ettiler.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

ali akan

11 Temmuz 2022 Pazartesi 15:10

siyasiler biraksa "takim sahibsiz" siyasiler el atsa "Ne la burasi siyasi parti mi" her gittigi sehirde o sehir takiminin atkisini takan kilicdaroglu...vs. bu milletin derdi bitmez..

Hakk

10 Haziran 2022 Cuma 10:38

Akepe varsa işin içinde ordan kaçın

Vatandaş

10 Haziran 2022 Cuma 00:49

Ne lan bu, futbol kulübü mü yoksa siyasi parti mi?? Siyaset çeksin elini artık spordan, rahat bıraksınlar. İsterse amatörde oynasın isterse süper ligde. Oy devşirmeye, rant yapmaya çalışmayın artık Ispartaspordan..

İKİYÜZLÜLER SİZİ

10 Haziran 2022 Cuma 00:29

Siyasilerden çözüm bekleyenler geçmişte birilerine cümleni çıkar üniformanı çıkar diyorlardı şimdi futbolda onlardan çare bekliyorlar ispartalılar önce bedavacılığı bırakıp ücretle maça gelsinler bu ikiyüzlülükle ıspartalının futbol neyine ..

selim

09 Haziran 2022 Perşembe 18:31

Ispartada ısparta spora tarihinde bu kadar sahip cıkan bir milletvekili olmadı, sıra ankara ve istanbuldaki ıspartalı iş insanlarında hepsi bir araya gelip güclü bir yönetim kursunlar....

Hüseyin

09 Haziran 2022 Perşembe 17:56

belediye alsın takımı,,,

Isparta spor seven

09 Haziran 2022 Perşembe 16:31

Atakan başkana teşekkür ederiz. Ne zaman Atakan bey geldi başarı oldu. Hayatında başarılar dilerim. takım belediye ve Millet vekili ile olmaz. Doğmamış çocukların parasını futbol adı altında heba oluyor. Belediye gibi devletin kuruluşlarında hırsızlık yapan çok oluyor. Özel şirketler alacak kendi reklamını yaparak Büyük takımlar olur. İngiltere de belediye takımı var mı merak ediyorum. başarıdan başarıya koşuyorlar. Biz dede özel şirketler takımları almaları lazım. Bir kuruşu bile hesabını sor

İşsiz doktor

09 Haziran 2022 Perşembe 16:26

Siyasi siyasetini yapsın zaten şimdiye kadar birşey yapmadığını eski başkan itiraf etti. Halk olarak desteklemiş lazim. Yeni yöneticilerimiz bu konuda bir çalışma başlatabilir bence. Takıma faydası siyasilerden daha çok dokunur bence.

Ali

09 Haziran 2022 Perşembe 16:08

Siyasetin işi futbol değil halkın sorunlarını çözmektir. Destek iş adamlarından, sponsor olacaklardan istenir.

ıspartalı

09 Haziran 2022 Perşembe 14:05

2.lig için 20 yıl bekledik bu kadar emek heba olmasın lütfen büyüklerimizden destek bekliyoruz bu şehrin ekmeğini yiyen Ispartalıyım diyen herkes takımına sahip çıksın bu sene takımlar birbirinden zorlu çoğu il takımı onun için kaliteli transfer kaliteli hoca ile ligde kalırız....

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR