Antalya Anfaş fuar alanında 13. Yöresel Ürünler Fuarı kapılarını ziyaretçilere açtı. 5 gün sürecek fuarda 400’ün üzerinde katılımcı bulunuyor. Isparta standının da yer aldığı fuarda yöresel ürünlerimiz ziyaretçilerin beğenisine sunuluyor.
Fuarın açılış törenine katılan Vali Abdullah Erin, Isparta standını ziyaret eden misafirlerle yakından ilgilenerek Isparta’nın ürünlerini tanıttı. Vali Erin ardından fuarda yer alan stantları gezdi.
Fuarla ilgili açıklama yapan Vali Erin “Isparta'mızın çok sayıda hem ulusal hem de uluslararası düzeyde tanıtmamız gereken ürünleri var. Ticaret Sanayi Odası Başkanımızla, Ticari Borsası Başkanımız ve arkadaşlarımızla birlikte sahip olduğumuz o kıymetli ürünleri, Yörex fuarına katılan vatandaşlarımızın beğenisine sunmuş olacağız. Bugüne kadarki çalışmaları için hem Borsa Başkanımıza hem Ticaret Odası Başkanımıza gerçekten çok teşekkür ediyoruz. Isparta’mızın coğrafi işaret alması gereken ürünleri var onların takipçisi olacağız. Avrupa Birliği’nde de tescil bekleyen gül yağımız var, inşallah onun da başarılı bir şekilde sonuçlanması için odalarımızla birlikte el birliğiyle takipçisi olacağız. Yörex’in hayırlı olmasını temenni ediyorum, Isparta’mıza da hayırlılar, güzellikler getirmesini ve Isparta’mızın daha çok gündeme taşınması daha çok isminin duyulmasına katkı sunmasını temenni ediyorum” dedi.
İtso üye
10 Ekim 2024 Perşembe 13:22İtso hani nerde Isparta oda üyeleri Yahu siz fuar gezisi yapma özürlümüsunuz yönetim kurulundan hep kendiniz gitmek üyelere reva mı kaldiki ulaşım giderlerini organizasyon karşılıyor itso ya bir maliyeti de yok az önce olduğu gibi aksatmadığınız tek şey mesajla aidat istemek günü gelince hesabı sorulur elbet