Haber/Kübra Kevser KARATAŞ - Isparta'da Murat Altaş'a ait teriyer cinsi köpek kayboldu. Daha önce bulana 5 Bin TL ödül verileceğini açıklayan Altaş bu kez ödülü asgari ücrete çıkardı. Köpeğin halen daha bulunamadığını belirtirken, aile olarak çok üzgün olduklarını ve bir an önce köpeğini bulmak istediklerini söyledi.
Isparta’nın Kutlubey Mahallesi’nde Murat Altaş’a ait teriyer cinsi köpek kayboldu. Altaş Ailesi, köpeğin bulunması için büyük çaba sarfederken bulan kişiye ise ödül vaat etti.
Köpeğin son olarak Kutlubey Mahallesi çevresinde görüldüğü belirtilirken, sahibi Murat Altaş, duyarlı vatandaşlardan yardım istedi. Köpeği gören ya da bulanların 0 506 349 95 31 numaralı telefonu aramaları rica edildi.
Köpeği bulana ise 22 Bin Lira (Asgari Ücret) verileceğini açıkladı.
Inna
05 Ağustos 2025 Salı 15:29İnnalillahveinnaileyhiraciun
Ttt
05 Ağustos 2025 Salı 13:03Köpeğin isminide yazsaydiniz ismine duyarli olur gelirdi
Yazık oldu
05 Ağustos 2025 Salı 12:33Köpek ilk kaybolduğunda ödül miktarı bu seviyede açıklansaydı, birçok kişi aramaya katılır ve bulunma ihtimali çok daha yüksek olurdu. İnşallah bulunur
Ama park
05 Ağustos 2025 Salı 11:37Her akşam akua park çevresinde