27 Temmuz 2024 Cumartesi

Yılmaztürk'ten 18 Mart mesajı

Yılmaztürk'ten 18 Mart mesajı

Isparta

İYİ Parti Milletvekili Aday Adayı Adnan Yılmaztürk açıklamasında; ‘Bağımsızlığımızı korumak, vatan topraklarımızı savunmak için yaptığımız savaşlar kutsaldır. Çanakkale Zaferi de bu kutsal savunmalarımızdandır. Çanakkale Zaferi milli mücadelemizin önsözü niteliğindedir. Burada tarihe geçen destansı zafer Ulusal Kurtuluş Savaşımızın da temel gücünü ve motivasyonunu oluşturmuştur.

Bir destanın 108. yıl dönümünde aziz şehitlerimizi saygı ve sevgiyle anıyoruz. Sancağı düşmesin diye göğsünü siper eden,  süngüsünü imanının gücüyle birleştirerek modern ve güçlü silahların önüne atlayan, çocuk denecek yaşta büyük kahramanlıklara imza atan vatan evlatlarının hepsine borçluyuz. İYİ Parti de işte bu vatan borcunun sorumluluğu ile hizmet aşkıyla yoluna devam etmekte; her adımda Türkiye Cumhuriyeti’nin bekası için koşullar ne olura olsun şehitlerimizin dökülen kanlarının yerde kalmaması ve bu bayrağı, bu ezanı sonsuza kadar sınır boylarında yaşatabilmek için çalışmaktadır.

18 Mart Çanakkale Zaferi, Türk ulusunun yurdunu her ne şartta olursa olsun, gerekirse ölümüne savunacağının delili olması açısından çok önemlidir. Türk milleti bunu 18 Mart 1915 yılında gösterdiği gibi en yakın tarihimizde, bağımsızlığına kastedecek her girişimde aynı yüreklilikle vatan savunmasında hiçbir özveriden kaçınmamıştır. Çünkü,  Büyük Önder Atatürk ve onun kahraman silah arkadaşlarının hayatları pahasına verdikleri bu tarihi ve örnek mücadele üzerinden yıllar, yüzyıllar geçse de bu zafer, Türk ulusuna eşsiz bir kılavuz olmuştur ve de olacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle,  başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere topraklarımızı bize vatan kılan tüm ecdadımızı, aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 108. Yıl dönümü vesilesiyle rahmet ve minnetle yâd ediyorum.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

DİKKAT!

18 Mart 2023 Cumartesi 19:44

ÜLKÜCÜLER KİM?= TÜRK.,SOLCULAR KİM?TÜRK,DARBE YAPANLAR KİM? TÜRK,VATAN EVLATLARINI İDAM EDENLER KİM?TÜRK,İDAM EDİLENLER KİM?TÜRK. 1980 ÖNCE Sİ BİRİBİRNİ VURANLAR KİMLERDİR? SAĞ,SOL,=TÜRK,SİYASET İNSANLARI BİRBİRİNE DOST DEĞİL DÜŞMAN EDEN ÇOK TEHLİKELİ BİR HASTALIKTIR.BUNU MİLLETİN İÇİNE YERLEŞTİREN KİM? TÜRKİYE Yİ BİRBİRİNE DÜŞÜRMENİN YOLU siyasettir.çoğunluklu parlamenter sistemdir.TARİH BÖYLE ANLATIYOR.SİYASETTE UZAK DURUN,ÇOCUKLARINIZ UZAK TUTUN.TEHLİKELİ HASTALIKTIR

Isparta

18 Mart 2023 Cumartesi 16:21

Özellikle okullara ve camilere yakın olan alkollü mekanları kapatalım. Gençlerimizi koruyalım.

??????????

18 Mart 2023 Cumartesi 13:21

EVET ÇANAKKALEDE BİRİLERİNİ DEDELERİNİ DENİZE DÖKTÜK.lakin: DENİZLERİMİZİ KİRLETEN ERMENİ dedenin TORUNUNUN PEŞİNDEN ĞİDENLER VARDIR.EVET ÇANAKKALEDE VARDIK LAKİN: FARNSIZLARI GAZİ ANTEP,ŞANLI URFA,KAHRAMAN MARAŞTA .fransızları ğömdük ARKAMIZDA BRİRLERİ YOKTU.neden ACABA? AKLIMA SORU İŞARETLERİ DOLUYOR. ARAPLARA KİN KUSANLAR ÇANAKALEYE ĞİTSİN. BELKİ DERS ALIRLAR ALMIYOR LAR İSE RABBİM DERS ALMAYAN IRKÇILARIN BELASINI VERSİN.şimdi o ermeni dedenin TORUNLARINA REY VERECEKLER DÜŞÜNSÜN.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR