Süleyman Demirel Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarımı Bölümü tarafından “Yemek Fotoğrafçılığı ve Stilistliği” başlıklı bir söyleşi gerçekleştirildi. Güzel Sanatlar Fakültesi Saadet İkesus Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinliğe, Yemek Fotoğrafçısı ve Stilisti Tuba Özçakmak konuşmacı olarak katıldı.
Moderatörlüğünü Grafik Tasarımı Bölümü öğretim üyesi Doç. Ece Çalış Zeğerek’in yaptığı söyleşide, yemek fotoğrafçılığı ile stilistlik arasındaki ilişki, bu iki disiplinin nasıl bütünleştiği ve mesleki zorluklar ele alındı. Özçakmak, zamanla bir tutkuya dönüşen yemek fotoğrafçılığı sürecini paylaşarak, “sosyal medya”, “yayıncılık” ve “gastronomi” alanlarında görsel anlatımın önemine dikkat çekti.
Etkinlik sonunda değerlendirme yapan Doç. Çalış Zeğerek, “Sayın Tuba Özçakmak hem akademik hem de sektörel birikimiyle öğrencilerimiz için oldukça ilham verici bir konuşma gerçekleştirdi. Alanında uzman bir profesyoneli ağırlamaktan memnuniyet duyduk.” dedi.