27 Temmuz 2024 Cumartesi

Ülkü Ocaklarında bayrak değişimi

Uzun yıllar Isparta Ülkü Ocakları Başkanlığı yapan Aziz Şenca'ın kendi isteği ile başkanlığı bıraktığı ve bunu da Genel Merkeze bildirdiği öğrenildi.

Isparta

 

Isparta’da uzun yıllar eğitimden, sanata, kültürden ülke sorunlarına kadar bir çok konuda yaptıkları başarılı çalışmalarla adını duyuran Isparta Ülkü Ocaklarında nöbet değişimi yaşandı.Kendi isteği ile başkanlığı bırakan Isparta Ülkü Ocakları Başkanı Aziz Şencan’ın yerine Akif Çapraz getirildi.

Uzun yıllar Isparta Ülkü Ocakları Başkanlığı yapan Aziz Şencan’ın kendi isteği ile başkanlığı bıraktığı ve bunu da Genel Merkeze bildirdiği öğrenildi.

Ülkü Ocakları Genel Başkan Vekili Olcay Kılavuz devir teslim töreni için Isparta'ya geldi.

Devir teslimde Ülkü Ocakları Genel Başkan Vekili Olcay Kılavuz, Kur’an-ı Kerim’i öperek yeni Isparta Ülkü Ocakları başkanı Akif Çapraz'a verirken, “yeni dönemde görevini yapacak olan Akif Çapraz arkadaşımıza görevinde başarılar diliyorum. Allah muvaffak etsin” dedi.

Ülkü Ocağı Isparta temsilciliği binasında gerçekleştirilen devir teslim törenine MHP Isparta İl Başkanı İsa Yalçın, Merkez İlçe Başkanı Ramazan Pala, partililer, Ülkü Ocağı İlçe Başkanları ve Ülkü Ocağı üyesi gençlerle MHP’li vatandaşlar katıldı.

Devir teslim töreninde konuşan yeni ocak başkanı Akif Çapraz ise, " İnşallah sizlerin destekleri ve Allah'ın izniyle bayrağı daha üst seviyelere taşımak için çalışacağız. Camiamızın birlik beraberliği, gençlerimizin milli ve manevi değerlere bağlılığı, ocağımızın kültürel ve eğitim faaliyetleri noktasında daha aktif hale gelmesi için gayret edeceğiz. Allah, yar ve yardımcımız olsun. Bu görevi bize layık görenlere teşekkür ediyorum" dedi.

Akif Çapraz Kimdir?

15.01.1984 Isparta İli Gelendost ilçesi Yenice köyü doğumlu. 2006-2007 yıllarında Gazi Üniversitesi İİBF başkanlığı, 2008-2010 Ülkü Ocakları Genel Merkez yöneticiliği, 2011 – Ekim 2012 milletvekili danışmanlığı görevini üstlenmiştir.

Gazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Sosyal Yapı ve Sosyal Çalışma kürsüsünde yüksek lisansına devam etmektedir.

 

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR