27 Temmuz 2024 Cumartesi

TİM Başkan Vekili Kileci öğrencilerle buluştu

TİM Başkan Vekili Kileci öğrencilerle buluştu

Isparta

Süleyman Demirel Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Tektil Mühendisliği Bölümü Üniversite Sanayi Sektör Buluşmaları kapsamında Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkan Vekili Ahmet Fikret Kileci’yi konuk etti. 

Güzel Sanatlar Fakültesi Saadet İkesus Altan Resital Salonu’nda gerçekleştirilen söyleşide, Ahmet Fikret Kileci öğrencilere yol gösterici tavsiyelerde bulundu. Gençlere her zaman birinci sıraya koyduklarını ve başlangıç noktalarının hep gençler olduğunu kaydeden Kileci, DOKU Kumaş Tasarım Yarışması hakkında gençleri bilgilendirdi. Başvuruları 12 Temmuz’da sona erecek yarışmaya gençleri davet eden Kileci, “Sizler tasarım ailesinin bir ferdisiniz. Güvendiğiniz bir projeyi bu yarışmaya dahil edin.” diye konuştu.

Etkinliğin devamında Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri (GAİB) Koordinatör Başkanı Hacer Aktaş ve GAİB Uzman Yardımcısı Şeyma Yıldırım, Güneydoğu Anadolu Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği (GATHİB) tarafından Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) koordinasyonu ve Ticaret Bakanlığı desteği ile düzenlenen Doku Kumaş Tasarım Yarışması hakkında bilgi verdi. Katılım şartları, yarışmanın amacı, ödüller, kategoriler ve son başvuru tarihinin detaylarını paylaştı.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR