28 Mayıs 2025 Çarşamba 21:42
Isparta
Haber/Nurettin ARKAN - Eğirdir Limanı’nda park halindeki bir araç, henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı alev aldı. Olay, çevrede bulunan vatandaşlar arasında kısa süreli paniğe neden oldu.
Yangına ilk müdahale, olay yerindeki duyarlı vatandaşlar tarafından yapıldı. Alevlerin büyümesini önleyen müdahalenin ardından itfaiye ekipleri kısa sürede olay yerine gelerek yangını tamamen kontrol altına aldı.
Yangının çıkış nedeni ile ilgili inceleme başlatılırken, olayda herhangi bir can kaybı ya da yaralanma yaşanmadığı öğrenildi.
Hurda indirimi
29 Mayıs 2025 Perşembe 11:26Bu tıfaşlar bir anda alev alır. Bir anda ikiye ayrılır, bir anda yoldan çıkar Tofaş bu. Zamanında yurdum insanına insan haklarına aykırı bir şekilde kklanmışlardır araba diye.
Hey gidi
29 Mayıs 2025 Perşembe 09:26Bu tofaslar ne zaman çöpe gidecek? Trafikte tehlike saçıyor. Artık bu arabaları hurdaya ayırın. Kullanicilari da sorunlu kişiler hep.