29 Mart 2024 Cuma

Oğluna bakabilmek için kağıt toplayıp, yelek satıyor

Oğluna bakabilmek için kağıt toplayıp, yelek satıyor

Isparta

Isparta'da yaşayan 57 yaşındaki Seval Takmaz, geçimini sağlayabilmek için atık kağıt toplayıp, örgü yelek satıyor. Evli ve 2 çocuk annesi olan Takmaz, 21 yaşındaki oğlunun Isparta Cezaevi'nde olduğunu ve ona destek olmak için evlere temizliğe gittiğini, kağıt topladığını ve kalan zamanda da yelek sattığını söyledi. Ayrıca Takmaz, kağıt toplarken bulduğu kıyafetleri temizleyip, ikinci el olarak satarak para kazanmaya çalıştığını anlattı.

Takmaz açıklamalarında; ''Yıllardır kağıt topluyorum ve evlere temizliğe gidiyorum. Küçük oğlum kavga sebebi ile cezaevine girdi. Bu hafta benden eşofman takımı istedi ama nasıl alıp göndereceğim bilmiyorum. 10 yıldır çöpten kağıt atık ve 2. el kıyafetler bulup satıyorum. Ellerimde egzamama var ama yine de çöpleri karıştırmak zorundayım. Eşim ise hasta damar tıkanıklığı var. Ama yinede bana kağıt toplamada yardımcı oluyor. Kağıt toplarken bulduğum ikinci el kıyafetleri satıp para kazanmaya çalışıyorum. İş arıyorum ama yaşım 57 ve bu sebepten dolayı iş bulamıyorum. Ben de bu şekilde yaşamya çalışıyorum'' dedi.

Ayırca Takmaz,büyük oğlunu çöp toplayarak okuttuğunu ve oğlunun üniversite mezunu olduğunu söyledi.

(Gizem Sarıkaya)

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

DOĞRUCU DAVUT UN BİRİYİM ALLAH SEVSE YETER

02 Haziran 2023 Cuma 08:57

Ablam Allah yardımcın olsun,ancak günümüz gençliğinin çocuklarının biraz böyle illegal yollara sapmasının nedeni de günümüzde anne abaların çocuklarını ya çok serbest bırakmları yada aşırı yasaklamalar koymalarının sonucu.... yani herşey kaderden önce bizim -ne-yapıp eğittiğimiz, çaba gösterip göstermememiz ile ilgili....

Vatandaş

01 Haziran 2023 Perşembe 12:15

Bu bir kader planı

Kader

01 Haziran 2023 Perşembe 11:26

Kader

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR