AK Parti Isparta Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, İl Genel Meclisi’nin Ağustos ayı 5’inci birleşimine katılarak, meclis üyelerine hitap etti. Gökgöz, Isparta ve ilçeleri için yürütülen çalışmalara katkı sunan meclis üyelerine teşekkür etti.
Toplantıya konuk olarak katılan Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, mecliste yaptığı selamlama konuşmasında, Isparta merkez başta olmak üzere ilçe, belde ve köylerde yürütülen hizmetlerde emeği geçen İl Genel Meclisi üyelerine teşekkür etti. Gökgöz, “Isparta’mız, ilçelerimiz, beldelerimiz ve köylerimiz için hizmet üreten kıymetli meclis üyelerimiz ile hasbihâl ettik. Misafirperverlikleri için İl Genel Meclis Başkanımız Mehmet Ali Ertuğrul nezdinde tüm meclis üyelerimize şükranlarımı sunuyorum” dedi.
Birlik ve beraberlik içinde yürütülen çalışmaların Isparta’ya değer kattığını vurgulayan Gökgöz, alınan tüm kararların şehre ve vatandaşlara hayırlı olmasını temenni ederek, “Şehrimiz ve hemşehrilerimiz için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.