27 Temmuz 2024 Cumartesi

Mahalleli isyan etti!

Işıkkent Mahallesi 251'nci Cadde sakinleri evlerinin önündeki yolun asfaltlanmamasına ve yolun ortasına konulan parke taşlarına tepki gösterdi. Yolun 2012 çalışma programında olmasına rağmen asfaltlanmadığını belirten vatandaşlar, parke taşlarının da kazaya davetiye çıkardığını ifade ettiler.

Isparta

Işıkkent Mahallesi 251’nci Cadde sakinleri yollarının asfaltlanmamsı ve yolun ortasına konulan parke taşlarından dolayı Isparta Belediyesine tepki gösterdiler.

251’nci Caddedeki kilit parke ile döşenmiş yolun 2012 programında olmasına rağmen bugüne kadar asfaltlanmadığını belirten mahalle sakinleri, “Belediyeye iki kez dilekçe yazdık. İkinci dilekçenin cevabında bizlere yolun 2012 programı kapsamında asfaltlanacağını söylediler. Ancak bugüne kadar herhangi bir çalışma yapılmadı. Şurada asfalt sezonunun bitmesine 1 ay kaldı. Bir ayda ne yapılabilir ki? Bu konuda belediye yetkililerinden mahallemize ilgi bekliyoruz. Asfaltın yanı sıra yağmur suyu alt yapı çalışmaları da yapılmadı caddemizde. Bu nedenle yağmur yağdığı zaman evlerimizi su basıyor. Sen ilk önce üst tarafı bitireceksin ki sonra alt tarafı yapacaksın. Alt tarafı bitirdikten sonra üst tarafı su bassa yaptığın çalışmanın bir anlamı olmaz ki. Su burada gidecek yer bulamadığı için haliyle evlerimize giriyor. Biz ikinci sınıf vatandaş değiliz. Buraya kilit parke taşı getirdiler. Koydukları kilit parke taşlarının tümü de kırık. Biz hurda mahalle miyiz de bizi hurda kilit parke taşları getiriyorlar. Buna bir anlam veremedik” diye konuştular.

251. Caddenin ortasına konulan kilit parke taşları da kazaya davetiye çıkarıyor. Yolun ortasına konulan taşların hem otobüs şoförlerine hem de vatandaşlara zor anlar yaşattığını belirten mahalle sakinleri, “Burada herhangi bir ikaz levhası yok. Gece karanlığında vatandaşın birisi kaza geçirse bunun hesabını kim verecek? Bu kaza geçiren adama yazık değil mi? Yolun ortasına taş mı konulur” diyerek tepkilerini dile getirdiler.

Işıkkent mahallesi sakinlerinin tepkisi böyleydi. Konuyla ilgili belediye kanadından nasıl bir cevap geleceği ise merak konusu…

 BOMBA32= KANAL32'NİN HABERİNİ SİZLER İÇİN PAYLAŞIYORUZ
 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR