ISPARTA’DA kendilerini polis olarak tanıtıp aradıkları kişiden 3 milyon lira dolandıran 8 şüpheli yapılan operasyonla tutuklandı.
Isparta İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği’ne başvuran Ş.Ö. isimli kişi, kendisini arayıp polis olarak tanıtan ve yönlendirmesiyle banka hesaplarından 3 milyon lira parayı başka hesaplara transfer ettiğini belirterek şikayetçi oldu. Bunun üzerine operasyon başlatıldı.
Isparta merkezli İstanbul, İzmir, Kocaeli, Kayseri, Adana ve Şanlıurfa’da düzenlenen operasyonda 19 şüpheli gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüphelilerden 8’i tutuklanırken, 10’u ifade işlemlerinin ardından serbest bırakıldı. 1 yabancı uyruklu şüpheli de sınır dışı edildi.
Operasyonda ayrıca yapılan ev aramalarında 13 cep telefonu, 201 sim kart, 1 adet tabanca, 5 fişek ele geçirildi.
Halk İdam İstiyor İdam
08 Ekim 2024 Salı 21:32İdam istiyoruz.Acil idam geri gelsin.Zıvandan çıktı bu suçlular.
kucukesnaf32
08 Ekim 2024 Salı 16:53Can bey her masa da varsınız :)
Helal olsun pisimize
08 Ekim 2024 Salı 16:01Helal olsun polisimize,bu kadar igrasip yakalıyorlar bu alacakları bari 15 yıl hapis yatsalar,ilk mahkemede salıvermesinler.Cok ailenin ocağını söndürüyorlar.Kollarini bacaklarını kırmak gerek bunların
Gariban
08 Ekim 2024 Salı 10:35Kader kurbanıdır bunlar cezaevini görmeden yine yapsınlar diye bırakılırlar. Dolandırdıkları yanlarına kar kalır.