25 Nisan 2024 Perşembe

Isparta Belediyesi Ramazan İftar Çadırı Kuruldu

Isparta Belediyesi Ramazan İftar Çadırı Kuruldu

Isparta

Isparta Belediyesi, Meydan AVM (ITKM) Pazar Cami ile Kültür Merkezi arasına aynı anda binlerce vatandaşın iftarını açabileceği Ramazan Çadırı kurdu. Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, kurulan iftar çadırı alanında incelemelerde bulundu.

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, ramazan iftar çadırında tüm hazırlıkların yapıldığını dile getirdi.

Bir Ramazan Ayına daha ulaşmış olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, tüm vatandaşların Ramazan Ayını tebrik etti.

Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Ramazan ayı boyunca Isparta Meydan AVM (ITKM) Pazar Cami ile Belediye Kültür Merkezi arasında kalan bölüm ile cami avlusunda iftar çadırı kurduklarını ve binlerce vatandaşın aynı anda iftar yapabileceğini aktardı.

Ramazan ayının Ispartalılara ve İslam alemine hayırlar getirmesi temennisinde bulunan Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, “Yeniden bir Ramazan Ayına daha kavuşmanın mutluğunu ve huzurunu yaşıyoruz. Ramazan ayında vatandaşlarımızla bir arada olabilmek için hazırlıklarımızı yaptık. Bu yılda iftar çadırımızı geçen sene kurmuş olduğumuz alana kurduk. Ramazan ayı boyunca vatandaşlarımıza burada iftar vereceğiz. Bizimle birlikte olmak isteyen, belediyemizin bu ikramından istifade etmek isteyen tüm vatandaşlarımızı iftar çadırımıza davet ediyorum, vatandaşlarımızı misafir etmek istiyoruz. Isparta’mızda deprem afetinden etkilenen ve şehrimize gelen misafirlerimiz var. Misafirlerimizi de arzu ederlerse burada iftar çadırımızda ağırlamak istiyoruz. Gençlerimiz, çocuklarımız, öğrencilerimiz, yaşlımızla, kadınımızla, erkeğimizle, engellimizle burada bu mübarek ramazan ayının coşkusunu hep beraber yaşayalım inşallah. Rabbim yaptığımız bu çalışmaları kabul eylesin. Bütün vatandaşlarımıza, bizlere destek veren hayırseverlerimize buradan teşekkür etmek istiyorum. Önceki yıllarda olduğu gibi bu yılda bu işin içerisinde bende olmak istiyorum diyen vatandaşlarımızla biz beraber olmak istiyoruz. Hiç kimseyi geri çevirmeden bu hizmeti devam ettirmek istiyoruz. Ramazan ayımız mübarek olsun, Yüce Rabbim yaptığımız ibadetlerimizi kabul etsin, sağlık sıhhat afiyet içerisinde nice ramazanlarda beraber olmayı nasip etsin” dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

deli amat

24 Mart 2023 Cuma 08:44

Gösteri çadırı ,milleti rencide etme çadırı bu siyasi anlayışıda bu biz açları doyuruyoruz diye gösteri çadırı kuruyorlar kimse bilmeden duymadan yardım yapmalım demiyorlar ama çadır önemli ...yazık bu millete gerçek muhtaç olanda o çadıra gitmiyordur eminim....

TŞK

23 Mart 2023 Perşembe 09:24

Allah razı olsun sayın Başkanım. Kimsenin o yemeğe ihtiyacı yok ama güzel bir kaynaşma oluyor. Ramazan havasını tam hissettiriyor. Lakin bir ricam daha var. Belediye olarak 5 bin konut sözü vermiştiniz süreniz bitti bitiyor hala çivi çakılmış değil. Toki falan **** siz toki demediniz kendi adınıza belediye adına dediniz. Toki devletimizin hediyesi. Bir de belediyenin sözünü görelim bakalım.

yemekçi

23 Mart 2023 Perşembe 08:14

yemek ihalesi yine tüysiklet ve ağırsiklet kardeşlere mi verildi??

Vatandaş

22 Mart 2023 Çarşamba 22:14

Deprem bölgesi için veya depremzedeler için kaynak ayrilsaydi keşke

Yemek işini kim aldı?

22 Mart 2023 Çarşamba 21:35

Yemek ihalesini iki katına alıp rezalet ve az sayıda yemek veren şahsa mı verdiniz yoksa onun gibi birine mi yada artık düzgün bir firmaya mı?

Aç Köpek

22 Mart 2023 Çarşamba 19:58

Maksat çadır kurmak değil yemeklerde iyi olmalı geçen seneki gibi olmaz inşallah ama gecen seneyi arıyacak gibiyiz bu ekonomide

Meraklı

22 Mart 2023 Çarşamba 19:38

Ispartada depremle ilgili bir çalışma var mı?

Başkan

22 Mart 2023 Çarşamba 17:47

Allah kabul etsin inşallah rabbim devletimize zeval vermesin inşallah,

Vatandasiye...

22 Mart 2023 Çarşamba 17:07

Yoksul ve açlar için teşekkür ederiz...lütfen size ulaşamayan yoksul ve açlara siz ulaşın...

Dinarli

22 Mart 2023 Çarşamba 16:53

Çadır yapmak birşey değil düzgün yemek vermek lazım geçen yılki yemekler resmen bitikti insanları küçük görmek hor görmek için yapılmış gibiydi

Yargıç

22 Mart 2023 Çarşamba 15:45

Tskler sayın başkanımız

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR