24 Ekim 2024 Perşembe

Isparta'da yine aynı dolandırıcılık

Isparta'da yine aynı dolandırıcılık

Isparta

HABER/ Kübra Kevser Karataş- Isparta’da yaşayan 62 yaşındaki İ.Ö. sosyal medya üzerinden tanıştığı bir kişi tarafından “hediye çeki kazandın” yöntemiyle dolandırıldığını belirterek şikayetçi oldu. 6 Bin 500 lirasını kaptıran İ.Ö., hesap kartının fotoğrafını da kendisinin gönderdiğini açıkladı.

Atabey İlçesine bağlı İslamköy beldesinde yaşayan İ.Ö. sosyal medyada Facebook üzerinden tanıştığı adını İ.D. olarak bildiği bir kişi tarafından dolandırıldı. WhatsApp üzerinden kendisine “hediye çeki kazandım, sende kazanmak istermisin” şeklinde mesaj geldiğini ve kendisinin de kabul ederek bankası hesap kartının fotoğrafını gönderdiğini, daha sonra hesabından 6 Bin 500 lira para çekildiğini anlatarak, şikayetçi oldu. Şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Hfehmi

20 Kasım 2023 Pazartesi 21:34

Internetteki A101 sitesinden kedi maması sipariş etmek istedim onay şifresi kabul edilmedi ven 849 tl lik sipariş vermek isterken hesabımdan 2020 tl çekilmek istenmiş 5 dakika içinde QNBC bankasını arayarak şüpheli işlem ihbarı ve kartımın kapatılmasını talep ettim bana o dakikalarda hesabımdan 2999.00 tl çekildiğini bankalarının mesuliyet kabul etmediğini söylemeleri üzerine ben size 5 dakika içinde bildirdim ibtal etmeniz lâzım dedim ve arkasından BDDK ye ve EMNIYET BILIŞIM şb.ve savcılığa ba

4zz

16 Kasım 2023 Perşembe 05:38

PROFOSYENELCE YALAN VE BİLGİ KİRLİLİGİ.OTOMATİK HAZİR CEVAPLAR.KAREKTERİ O OLANLAR KESİNLİKLE KENDİSİNDEN BASKA BİR SEYİ KABULLENEMEZ VE İNANMAXKAR TOPLULUGU.İSLERİNE GELMEYENİ GORMEZLER DUYMAXLAR YAL AN SEHİR MAKAMMM SEHİR BOŞ SEHİR HEPSİ BURADA COM.HERSEY BURADA.COM.VAT SAT VAT KAP KAP KAP VATCOK VAT CÖK DİLAN POLATLARA AZ KALDİ BEN YETKİLİ OLSAM .İLK ONCE PARTİ BİNALARİN ALTİ TELEFON SATİCİLARİN BİNADİSİNİ DOZELERLE YİKTİRİRDİM.ORASİ RUHSATSİZ İSKANSİŽ SAHİPSİZ VE ARAXİSİ

Talat

15 Kasım 2023 Çarşamba 19:28

Dolandırıcılar yıllar önce aradı. Emniyetten arıyoruz dediler. Telsiz sesleri de geliyordu. Tezgâhı kurmuşlar yani. Özel bilgilerimi sordular hatta para yatirmami istediler. pkk'ya adın karışıyor falan dedi sahtekarlar. Hani emniyet para ve kontör istemiyordu sen neden istiyorsun dedim. Bu farklı bir durum dedi hakaret etmeye başladı. Hakkında işlem yapacağız dedi. Kapattım teli gerizekalı haramzadelere.

Vatandaş Rıza

15 Kasım 2023 Çarşamba 13:46

Hiç kimse durduğu yerde para, çek, hediye çeki, kredi kartı artırımı v,b şeyler vermez... Mutlaka bir çıkarı vardır ki, sizden bazı bilgiler, belgeler veya numaralar isterler...Kesinlikle açmayın, inanmayın... Hatta kendini polis, savcı, hakim diye tanitanlarda olabilir, inanmayın...derhal tel kapatın..yada kayıtlı olmayan hiç bir telefonu açmayın.....De de , maalesef kendin dinle...kimse uymuyor..

Ahmet

15 Kasım 2023 Çarşamba 13:45

Bunlar duyulan yine facebookta tanınmış Bankaların resimlerini logolarını yayınlayıp altınada 19700 tl promosyon istermisiniz o zaman tıkladığınızda kimlik no banka şifresi ad soyad tel yazmanı istiyor.Bankalar uyuyor müşterilerini uyarmıyorlar.Veya %1.44 faizle kredi istermisiniz adında aynı sistem devam ediyor.

Ali

15 Kasım 2023 Çarşamba 12:26

Kolay para kolay para kazanmak isteyenlerden kazanılır

yzg

15 Kasım 2023 Çarşamba 11:10

BAKİN SUNU KESİNLİKLE SAYDİGİM VE CANDAN KALPLERİN İ SEVDİGİM .............E HİTABEN DİLAN POLAT CANDAN, KARDESLER O BU SU KARARGAH BURASİ İMZA VE 1770 BİRDE UCRETSİZ OTOBUS MİDESİ KARNİ DİZ KAPAGİ AGRİYANLARİ. BEKLİYELİM TEMENNİM YİL SONUNU BULMAZ KODESLERİ HAZİRLANSİN

türkeş dayı

15 Kasım 2023 Çarşamba 11:03

Allah herkese helal yoldan para kazanmayı, helal kazandığı ekmeği yemeği nasip etsin. Arsız, uğursuz, Allah'tan korkmaz, kuldan utanmaz hırsızlardan da korusun.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR