Galatasaray 63. Kupasını Kazandı, Isparta Sokakları Sarı-Kırmızıya Boyandı!
Süper Lig’de şampiyonluk ipini göğüsleyen Galatasaray, tarihinde 63. kupasını kazanarak büyük bir başarıya daha imza attı. Sarı-kırmızılı taraftarlar zaferin coşkusunu sadece İstanbul’da değil, Isparta sokaklarında da doyasıya yaşadı.
Maçın ardından şehir merkezinde araç konvoyları oluşturuldu, marşlar söylendi, meşaleler yakıldı. Özellikle Kaymakkapı, 113 Caddesi ve Mimar Sinan Caddesi’nde yoğunluk yaşanırken, taraftarlar gece boyunca şampiyonluk şarkılarıyla Isparta’yı inletti.
Polis ekipleri güvenlik önlemlerini artırırken, coşkulu kutlamalarda herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.
Ispartalı Galatasaraylılar, “Biz bu zaferi bekliyorduk, Galatasaray her zaman en büyük” diyerek sevinçlerini dile getirdi.
Osimhen :)
19 Mayıs 2025 Pazartesi 00:06GERÇEK 5 YILDIZ HAYIRLI OLSUN :))
Trafik Sıkışıyor
19 Mayıs 2025 Pazartesi 00:03Sayın Yetkililer, bu tarz eğlenceler için özel bir alan seçilmesi gerekiyor, çarşı merkeze doğru trafik tamamen kilitli, hastaneye gitmek isteyen vadaşlar için mağduriyet oluşturuyor. Lütfen bu konuda hassasiyet göstermenizi rica ederim.
ispartaa
18 Mayıs 2025 Pazar 23:27şimdi herşey yolunda enflasyon duzeldi
5. yıldız
18 Mayıs 2025 Pazar 23:06Toplamda 63 ligde 25. şampiyonluk...Tebrikler Galatasaray.
Ispartalı vatandaş
18 Mayıs 2025 Pazar 22:46Tebrikler. Bütün takım taraftarları için söylüyorum. Bunca araç trafikte yakıt harcıyor Turkiyenin heryerinde. Kime ne faydası var. Hiç. Bu masraflar birleşse ihtiyaç sahiplerine ulaşsa olmazmi. Düğün konvoyu, parti konvoyu da aynı şeyler.Suyu olmayan yolu duzgun olmayan köyler var. Yayla yolları bozuk çobanlar zorluk çekiyor ulaşımda vs. Buralara yapılsa bu pharcamalar. Ama gösteriş olunca Avrupa elimize şu dökemez.