28 Ekim 2024 Pazartesi

Isparta’da apartınızı yeniliyoruz

Isparta’da apartınızı yeniliyoruz

Isparta

Bakım, Onarım, Tadilat, Kiralama…

PROFESYONEL EKİP VE UYGUN FİYATLA…

ISPARTA’DA 7 yıldır özellikle başta apart olmak üzere emlak sektöründe kendini ispatlayan Murat Polat, son 2 yıldır da apart tadilat, bakım, onarım ve yenileme hizmeti veriyor. Apartları öğrencilerin istek ve taleplerine uygun şekilde yenileme yapan Polat, “Yaptığımız hizmet sonrası hem apart sahipleri için hızlı ve daha yüksek bedelle kiralama imkanı sunulurken, öğrencilerinde ödedikleri kiranın karşılığını en iyi şekilde almalarını sağlıyor dedi.

Öğrenci dostu Isparta’da apart sektörüne yeni bir hizmet kazandıran Murat Polat, eskiyen apart daireleri yeniden canlandırarak, günümüz koşullarına uygun, konfor ve iç dekorasyonuyla özellikle öğrencilerin beğenebileceği bir hale dönüştürüyor.

Yıllardır emlak sektöründe hizmet veren Murat Polat, ağırlıklı olarak öğrencilere apart kiralama ve apart alım-satımı yapıyor. Son 2 yıldır tadilat ve komple apart yenileme hizmeti de veren Polat; “7 yıl içerisinde 1000’e yakın öğrenciye kiralama hizmeti verdik. Hem kendi geçmişimiz, hem de güncel tecrübelerimizden dolayı, öğrencilerin isteklerini ve beklentilerini çok iyi biliyoruz. 7 yıllık emlakçılık geçmişimizde 250’ye yakın apart sahibiyle çalışma imkanı yakaladık. Bizim işimiz apart sahipleriyle öğrenciler arasında, iki tarafında memnun olduğu sağlıklı bir alışverişi temin etmek. İşin her iki tarafını da çok iyi tanımamız bu alanda bize büyük avantaj sağlıyor. Tadilat ve komple apart yenileme veya kısmi yenileme konusunda, öğrencilerin beklentilerini en iyi şekilde karşılayacak değişiklikleri en uygun maliyetle ve hızlı bir şekilde gerçekleştiriyoruz. Bu durum apart sahipleri için hızlı ve daha yüksek bedelle kiralama imkanı sunarken, öğrencilerinde ödedikleri kiranın karşılığını en iyi şekilde almalarını sağlıyor. İki tarafın memnuniyetini sağlamış olduğumuz için her iki tarafla da uzun yıllar birlikte çalışma imkanı yakalıyoruz. Bugüne kadar bizimle çalışan apart sahipleriyle yakaladığımız bu karşılıklı uyum ve memnuniyeti daha geniş kitlelere ulaştırmak istiyoruz” dedi.  

ANAHTAR TESLİM APART

Apartların yenileme, bakım ve onarımını A’dan Z’ye gerçekleştirdiklerini kaydeden Polat; “Sizi uğraştırdığı için, vakit ayıramadığınız için ve uygun maliyetle yapamadığınız için, ertelediğiniz apart yenileme işlerinizin tamamı bizim tarafımızdan anahtar teslim olarak yapılmaktadır. Apartlarınızın bakımsız olmasından dolayı yaşadığınız kira kaybının önüne geçerek, tadilat masraflarını hızlı bir şekilde kiralardan geri elde etmenizi sağlamış oluyoruz”

BİZE ULAŞIN

Kiralama, takip, kısmi veya komple yenileme işlerinizin tamamını ekibimizle birlikte profesyonel bir şekilde gerçekleştiriyoruz.

Detaylı bilgi almak isteyenleri ofisimize bekliyoruz.

Adres: Yedişehitler Mahallesi 139. Cadde No:1-5 D:2, Isparta 32200

Telefon: 0 539 371 79 20

 

HABERE AİT FOTOĞRAFLAR

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Apart kralı

02 Eylül 2024 Pazartesi 07:18

Yapılan iş çok kötü olmuş buna mı para vericez

Refika

02 Ağustos 2024 Cuma 08:33

En ucuz aparatları Ispartada. Yeğenim Ankarada bir aparta 24 bin lira veriyor. 1+1 üstelik. Güneş almıyor, zemin kat. Ispartayı sürekli kötüleyenler, acaba Isparta dışında hiç yaşadılar mı, merak ediyorum. Ben de Erzurumda yaşıyorum. Ispartada evler ucuz, ama sebze meyve pek ucuz değil. Eskisi gibi pazarda köylü de yok. Buna üzüldüm. Bir de gelirken Eğirdir gölünü gördüm. Üzüntümü anlatamam.

Joker

20 Temmuz 2024 Cumartesi 15:23

Öğrenci ne anlar iyiden

Adem Çakır

18 Temmuz 2024 Perşembe 16:50

Öğrenciye çok etti Ispartalı bu saatten donra altın olsa yalan.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR