19 Mart 2024 Salı

HİZMET İÇİN DAİMA HAZIRIZ

HİZMET İÇİN DAİMA HAZIRIZ

Isparta

Isparta Valisi Ömer SEYMENOĞLU, İl Özel İdaresini ziyaret etti. 
Vali Ömer SEYMENOĞLU’nu, Isparta İl Özel İdare Genel Sekreteri Mahmut ZADEOĞLU, Genel Sekreter yardımcısı Bayram Aydemir, Genel sekreter yardımcısı Av. Abdullah ÇELİK, İl Özel idare daire Müdürleri karşıladı. 
İl Özel İdaresini gezen Vali SEYMENOĞLU, çalışanlarla sohbet etti. Yapılan yatırımlar hakkında bilgiler alan Vali SEYMENOĞLU, Özel İdare’nin çalışmalarından memnun kaldığını dile getirerek emeği geçenlere teşekkür etti. 
Sayın Valimiz Ömer SEYMENOĞLU’nun ziyaretinden onur duyduklarını dile getiren Isparta İl Özel İdare Genel Sekreteri Mahmut ZADEOĞLU, Isparta’ya hizmet için daima hazır olduğunu belirtti.


YERİNDE TALİMAT VERDİ 
Sayın Vali Ömer SEYMENOĞLU İl Özel İdare'de yapılan hizmetleri denetleyerek Birim Müdürlerine yerinde talimatı verdi. Vali SEYMENOĞLU’nun ziyareti Yol-iş Sendikası Isparta- Antalya şube Başkanı Adnan Kocabaş’ı ve çalışanlarını ziyaret ederek son buldu

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

merko kavşağı trafik ışığı

17 Ocak 2019 Perşembe 01:32

plastik yol kasisine de mi il trafik komisynu karar veriyor.eskiden özel okulken kaan ekmek fırını ilerisinde kasis ve ıspaş kavşağı ışıklandırması ile okula öğrenciler çok güvenli giriş çıkış yapıyordu. ışıkkent-muzaffer türkeş arasındaki merko kavşağı (221 cad.) çok güvenli idi. okul devlet okulu olunca (ikiayrı girişi bulunan binanın bir kısmına Şehit Polis Akif Altay ilkokulu bir bölümü kız ihl) kasisler kaldırılarak öğrencilerin güvenliği çok tehlikeli hal aldı.

Isparta

28 Aralık 2018 Cuma 20:12

Vali böyle olmalı çalışanlarına kıymet vermesi gurur verici

Hacı Kamiloğulları

28 Aralık 2018 Cuma 16:41

Sn Valim Senirkenti de habersiz bir gün denetlermisniz? Tedbili kıyafet, hastane ve kurumları? İşleyiş ve aksaklıkları yerinde görebilirsnz

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR