Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, "FETÖ elebaşının ölümü, terör örgütüyle mücadeledeki kararlığımızı hiçbir şekilde akamete uğratmayacak, aksine mücadelemiz aynı kararlılık ve azimle devam edecektir. Bu örgütle mücadele FETÖ elebaşı ile sınırlı olmayıp, tüm unsur ve uzantılarıyla sürecektir" dedi.
Bakan Tunç, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in ölümüyle ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Tunç, "FETÖ elebaşının ölümü, terör örgütüyle mücadeledeki kararlığımızı hiçbir şekilde akamete uğratmayacak, aksine mücadelemiz aynı kararlılık ve azimle devam edecektir. Ülkemiz aleyhine esaslı bir milli güvenlik sorunu olarak devam eden bu örgütle mücadele FETÖ elebaşı ile sınırlı olmayıp, tüm unsur ve uzantılarıyla sürecektir.
FETÖ üyeleri hakkında yürütülmekte olan adli işlemler söz konusu ölüm olayından etkilenmeden örgütün yönetici ve üyelerine karşı yürütülen yargılamalar ve uluslararası adli mekanizmalar aynı kararlılıkla takip edilecektir. Türkiye Cumhuriyeti Devleti, başta yargı olmak üzere tüm kurum ve kuruluşlarıyla, milli iradeye karşı savaş açan bu ihanet şebekesinin kalıntılarını temizlemekten asla vazgeçmeyecek, milletimizin huzuru ve güvenliği için gereken her adım atılmaya devam edilecek, hain örgütün her bir üyesi Türk adaleti önünde mutlaka hesap verecektir" dedi.
HABER MERKEZİ
TÜRK Vatandaşı
22 Ekim 2024 Salı 14:21Menzilci, Süleymancı, İsmail ağacı, Nurcu ne kadar kokuşmuş oluşum varsa ve bunların sayesinde kurumlara çöreklenen kimlerse, Fetöcülerin başına gelen bir gün onlarında başına gelecek. O vakit kimse sızlanmasın. İbadet edeceksiniz devletin camileri boş duruyor. Aklınızı başınıza toplayın.
TÜRK Vatandaşı
22 Ekim 2024 Salı 14:18SORU : Fetönün SİYASİ ayağı ARAŞTIRILSIN önergelerine yıllardır kimler RET oyu verdi? Ve sebebi neydi?
Ahmet 32
21 Ekim 2024 Pazartesi 20:16Yedikmi
Hüseyin
21 Ekim 2024 Pazartesi 20:13Tbmm fetö dosyaları ne oldu. Neden açıklanmıyor. Koskoca tbmm çatısı altında pkk propagandası nı yapıyorlar dem partililer kimseden ses yok. Çıkar kanun pkknın adını ağzıba alan paçavrasını vayan hainin fotoğraf taşıyanı at içeriye ömür boyu madem. Gördük isyanbul baro seçiminde hainleri.
Vatansever
21 Ekim 2024 Pazartesi 19:57Fetöyle mücadelede bir tane siyasetçi bile tutuklanmadı,dalga geçmeyin Türk halkıyla
Kahrolası cumhuriyet düşmanları
21 Ekim 2024 Pazartesi 17:35Saglık bakanlığı menzilcilerde,yargı hakyolcularda,devleti tarikatler yönetiyor,ne diyorsunuz kardeşim siz,tarikatciler tarikatlerle mücadelemi eder.
Vatandaş
21 Ekim 2024 Pazartesi 13:48Kamu murumlarına ve orduya sızan menzilcilere de aynı tarife geçerli mi?
TETİK
21 Ekim 2024 Pazartesi 13:44Böyle yapılarla mücadele için talebe yurtlarının ve Cemeatların dağıtılması lazım..Bunların belini kırmazsanız yarın yine bela olurlar...Tekkeler yurtlar adeta bataklık gibi cumhuriyete düşman eleman üretiyor...