Isparta Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Faruk Daşdöner, Sütçüler ilçesi Belence köyünden gelen ziyaretçileri ağırladı. Belence Köyü Muhtarı İbrahim Daşdöner, Davut Ünal ve geçtiğimiz günlerde çıkan yangında evi zarar gören köylü Zafer, Başkan Faruk Daşdöner’i ziyaret ederek destekleri için teşekkür etti.
Ziyaretle ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Faruk Daşdöner, “Sütçüler/Belence köyümüzün değerli muhtarı İbrahim Daşdöner ve Davut Ünal, geçtiğimiz günlerde evi yanan köylümüz Zafer abimiz ile birlikte ziyarette bulundu. Devletimizin, Isparta Belediye Başkanımız Şükrü Başdeğirmen’in ve köylülerimizin destekleriyle yaraları saracağız” ifadelerini kullandı.
Daşdöner, köy muhtarı ve beraberindeki misafirlere teşekkür ederek, yangın sonrası ortaya konan dayanışmanın önemine vurgu yaptı. Yangında zarar gören köylüye destek sağlamak amacıyla hem yerel yönetimlerin hem de köy halkının el birliğiyle çalıştığı belirtildi.