29 Mart 2024 Cuma

Düğünü izledikleri damın saçağı çöktü 9 yaralı

Düğünü izledikleri damın saçağı çöktü 9 yaralı

Isparta

ISPARTA'da düğünde gelinin evden çıkışını izlemek isteyen kalabalığın çıktığı damda, üzerinde bulundukları saçak çöktü, 9 kişi yaralandı.

Olay, dün saat 16.00 sıralarında merkeze bağlı Aliköy'de meydana geldi. Ergün ailesi ile Mersinli Doğan ailesinin çocukları İlayda ve Sadık'ın düğününde gelin alma merasimine tanıklık etmek isteyen köylüler, tek katlı evin damında toplandı. Bu sırada damın saçağı, kalabalığın ağırlığını kaldıramayınca çöktü. Kalabalık ve beton parçaları balkonun altında duran otomobilin üzerine düştü.

ÇOĞUNA AYAKTA MÜDAHALE EDİLDİ

Olayda Hatice Karabay, Dilek Aygün, Naciye Kuşcu, İsa Akpınar, Fadime Karakılıç, Meryem Kuşcu, Emine Özenç, Muhammet Özenç ve Gülay Beydilli yaralandı. Isparta Şehir Hastanesi ve SDÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne götürülen yaralılardan Dilek Aygün dışındaki tüm yaralılar, tedavisinin ardından taburcu edildi.

Olay sırasında düğün kameramanını taşıyan aracı kullanan Mustafa Telli, "Bir anda ne olduğunu anlayamadım. Ben arabayı biraz ileriye alayım derken kameraman 'Abi dur' dedi. 'Ne oldu' diye sordum, 'Balkon çöktü' deyince bir baktım herkes yerde. Yılların balkonu bu kadar ağırlığı taşıyamadı. Allah'tan balkonun altında otomobil vardı çoğu onun üstüne düşünce fazla zarar olmadı" diye olayı anlattı.

(Nurettin Arkan)

 

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Ssss

06 Haziran 2023 Salı 19:25

Sdüde yatan hastaları neden yaMiyorsunuz taburcu edildi deyip yalan haber vermeyin

sdk

05 Haziran 2023 Pazartesi 14:44

Yuce ALLAH korumuş

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR