24 Ekim 2024 Perşembe

Ayakları kesilmiş halde ölü bulundu

ISPARTA'nın Eğirdir ilçesinde yeni doğum yapan kedi, 4 ayağı kesilmiş halde ölü bulundu.

Isparta

Menderes Mahallesi’nde vatandaşlar, kısa süre önce 3 yavru dünyaya getiren besledikleri ‘Minnoş’ adlı kediyi, 23 Mayıs'ta öldürülmüş halde buldu. Kedinin 4 ayağının da kesildiği anlaşıldı. Mahallede oturan Sultan Alkan, "Minnoş isimli sokakta baktığımız kedi, 3 gün önce kaybolmuştu. 4 patisi kesilmiş halde bulduk. Daha önce de kedilerimiz gidiyordu ama son olaydan sonra bunun öyle olmadığını anladık. Bunu yapanın bulunmasını istiyoruz, aramızda geziyor, cezalarını çeksinler. Bunu yapan insan değil. Yavruları kaldı, annesi emziriyordu. Bunu profesyonelce yapıyorlar. Kedi büyüsü yapıyorlarmış. Bizim sesimizi duysunlar. Bunlar, sokak hayvanı. Bizden bir şey beklemiyor. Hayvanları sevdiğimiz için besliyoruz. Bize yardımcı olsunlar" dedi.

'BİR HAYVANIN DÖRT AYAĞI KESİLİR Mİ'

Sultan Alkan'ın kızı Hilal Asya Alkan da "Pazartesi günü sokakta baktığımız kedi kayboldu, salı günü burada 4 ayağının kesilmiş, öldüğünü gördüm, şok olduk. Beslediğimiz bir kediydi. Böyle bir şeyi bir insan nasıl yapabilir? Yavruları var, ağlıyorlar. Yavrularına da biz bakıyoruz, onları sahiplendirmeyi düşünüyorum. İnsanlar kötü. Bunu kediye yapan insan değildir. Kim yaptıysa bulunsun istiyorum" diye konuştu.

İnci Işık ise "Kedilerimiz, köpeklerimiz var, elimizden geldiği kadar korumak istiyoruz. Bu vahşete çok üzüldük. Korkunç bir şey. Bir hayvanın 4 ayağı kesilir mi? Hayvanlara hayvan diyemiyorum. Bunu yapan aramızda dolaşıyor. Hayvan seni zorlamıyor, istersen yem verirsin, istersen vermezsin. İnşallah bunu yapan bulunur" dedi.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Ali

27 Mayıs 2023 Cumartesi 02:37

Büyü yapan Allah'a savaş açmış hükmündedir. Cezası da bellidir.. vay şeref yoksunlari vay.. cehennemin varlığı niye gerekli, insan daha iyi anlıyor.

Cahil caniler

26 Mayıs 2023 Cuma 23:24

Yabancılar büyü için kesitorlarmış

Tatar Ramazan

26 Mayıs 2023 Cuma 22:32

Gençleri yada çocukları suçlamayın bu gibi vahşetler icin;büyücü musveddeleri yapiyormuş bunu hayvanin kolunu bacagini kullanmak icin; buyü yapanın da yaptıranin da hsyvanlari bh şekilde katledenlerinde Allah belasını versin inş.

Sly

26 Mayıs 2023 Cuma 19:27

Allah belanızı versin

Vatandaş

26 Mayıs 2023 Cuma 19:04

Rabbim bunu yapanı biliyor biz bilemesekte. İnşallah bunu yapanın cezasını en kısa sürede Rabbim verir

İsim

26 Mayıs 2023 Cuma 18:15

Sana zararı olmayan bu canlıyı eziyeti yapan insan müsvettesi yaratık ile ne yazık ki aynı havayı soluyoruz. Küfür etmemek için kendimi çok zor tutuyorum. Lakin ne yaptıysanız bu hayvanın çektiğini kat ve kat misli misli çıksın inşallah

Mehmet

26 Mayıs 2023 Cuma 18:05

birader okuyup geçiyorsunuzda bunu bu hayvanlara yapanlar aslında çok tehlikeli gücü buna yettiği için yapıyor eğer bir gün senin benim çocuğumu tenhada yakalasa onlara neler yaparlar yani bunu yapan potansiyel tehdit toplum için bu hayvanlara tecavüz edenlerde aynı şekilde

Batsın bu dünyaaa

26 Mayıs 2023 Cuma 18:03

Rabbim sana havale ediyorum ALLAAAAAAAAAH diyorum sadece ALLAAAAAH....

Hayvansever

26 Mayıs 2023 Cuma 16:45

Bunu yapanlar mutlaka bulunup cezalandırılmalıdır. Ne anladınız yazık bu kediden, size ne zararı var bu hayvanların. İnsan olan bunu yapamaz, ben her gün kedi köpek maması alıp sokak hayvanlarını besliyorum. Yazık o kadar seviniyorlar ki sokaktaki hayvanlar aç ve açıkta. Bu hayvanları barınaklara tıkmak çare değil, herkes sokağındaki kedi ve köpeklere sahip çıksa sorun çözülecek aslında.

Garip

26 Mayıs 2023 Cuma 16:31

Büyücü işi bu Allah cezalarını versin yapanın da yaptırninda

Vatandaş

26 Mayıs 2023 Cuma 16:21

Bu mübarek günde ne istediniz vicdansizlar Allah'ın gazabından korkun şeytan bile sizin yaptıklarımızın yanında ağzı açık bakmıştır bu nasıl vahşet ya ben şahsen böyle hayvana eziyet edenin aklından şüphe ederim hayvana Allah'ın sessiz kuluna böyle yapan insana neler yapmaz şeref yoksunu insalar Allah hepsinin cezasını versin ne hale geldik !

Eflatun

26 Mayıs 2023 Cuma 16:09

Allah belanızı versin sizin sizin taa ..... Anladınız onu

türkeş dayı

26 Mayıs 2023 Cuma 16:08

kuldan utanmanız yok Allah'tan da mı korkunuz yok ş...sizler? Yeni yavruları olmuş anne kedi ne istediniz hayvandan? Allah'tan dilerim ki o hayvanın öldüğü şekilde o hayvanın çektiği acıları yaşayarak ölürsünüz inşallah. Ş....size merhamet edilmez. Allahsız, kitapsızlar.

Hızırbey

26 Mayıs 2023 Cuma 16:01

Allahım belanızı versin inşallah dilsiz ağızsız bu kediden ne istediniz rabbim bunu bu hale getirenide böyle eyle. Vicdan vicdan pislikler merhametsizler

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR