27 Temmuz 2024 Cumartesi

Atık yağlar toplanacak

Atık yağlar toplanacak

Isparta

Bitkisel atık yağlar, lavaboya döküldüğünde yer altı sularını kirleterek denizlere, göllere ulaşarak balıkların, kuşların ve diğer canlı varlıkların ölümüne; lavaboya döküldüğü zaman kanalizasyon borusu içindeki atıkların yapışmasına ve zamanla borunun daralmasına neden oluyor.

Uluborlu'da çevre bilincini arttırmak ve olası tıkanıkları önlemek için Uluborlu Belediye Başkanlığı tarafından temin edilen bitkisel atık yağ toplama varilleri şimdiden 550 kilogramı doldu.

Uluborlu Belediye Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada; ''Duyarlı olan tüm kurumlarımıza teşekkür ederiz ve vatandaşlarımızdan da duyarlı olup atıklarını giderlere ve çöplere atmamasını belediye hizmet binasının önüne koyduğumuz varile dökmelerini bekliyoruz.'' Denildi.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Münir

12 Haziran 2024 Çarşamba 09:01

İsme gerekyok denen davar. Asıl sana gerek yok. Boşuna oksijen tüketme. Uluborlu da parti ve başkan değişti. Senin ağababalarının dönemde neden yapılmadı.

Doğa sever

12 Haziran 2024 Çarşamba 05:21

Günaydınnnnnnn....... Sonunda çevre için birşeyler yapılıyor sanırım... Isparta merkez de Aradığımızda bizim öyle hizmetimiz yok diyorlardı.... Kağıt atığı için bile gelmeleri lazım çöpe değil geri dönüşüme kazandırılmalı maalesef çöp kovası yanında iken çöpünü dışarı atan insanlar var ikaz edince yanlış yapan o değil bizmişiz gibi yüzümüze bakıyorlar. Bilinçli olmak ve çocuklarımıza öğretmek şart

Doğa sever

12 Haziran 2024 Çarşamba 05:19

Günaydınnnnnnn....... Sonunda çevre için birşeyler yapılıyor sanırım... Aradığımızda bizim öyle hizmetimiz yok diyorlardı.... Kağıt atığı için bile gelmeleri lazım çöpe değil geri dönüşüme kazandırılmalı maalesef çöp kovası yanında iken çöpünü dışarı atan insanlar var ikaz edince yanlış yapan o değil bizmişiz gibi yüzümüze bakıyorlar. Bilinçli olmak ve çocuklarımıza öğretmek şart

Uluborlu Vatandaşı

11 Haziran 2024 Salı 23:22

Uluborluda yollari bi duzeltin artik ya her yer tarla gibi. Duzeltilen yollara bakiyoruz oradaki kilit taşları bile yine yamuk çökük ne bicim is anlamadik. İlçe içinde araba yerine traktör mü kullanmamız lazım ilçeyi tarla olarak mi görüyorsunuz!!!

İsme Gerekyok

11 Haziran 2024 Salı 16:48

yenimi aklınıza geldi doğanın içinden geçtiğimiz ?

...

11 Haziran 2024 Salı 16:43

Isparta da toplasın.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR