27 Temmuz 2024 Cumartesi

Ağlayarak veda etti

Ağlayarak veda etti

Isparta

Muğla Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü'ne atanan Yakup Kütük için veda töreni düzenlendi. 
Isparta Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nde personellerin katılımı ile düzenlenen programda İl Müdürü Yakup Kütük'ün hatıralarını içeren bir sinevizyon gösterisi yapıldı. Kurum personellerinin temennileri ve hatıraları ile duygu dolu anlar yaşandı. Veda programında gözyaşlarını tutamayan kurum personelleri program sonunda İl Müdürü Yakup Kütük ile uzun uzun hasbihal ederek hatıra fotoğrafı çektirdiler.
İl Müdür Yardımcı Lütfü Büyükses yaptığı konuşmada; “Sayın Müdürüm ile binlerce insanımıza dokunduk, çok hayır dualar aldık. Bu duaların etki ve katkısını hayatımızda da görüyoruz çok şükür. Emekleri için Sayın Müdürümüze minnettarız. Ağabeyim, Müdürüm, yakın dostum Yakup Hocamın bıraktığı emaneti daha ileri taşıyacağız. Sayın Müdürümüze yeni görev yerinde muvaffakiyetler diliyorum” dedi.
Programda konuşan İl Müdürümüz Yakup Kütük gözyaşlarını tutamadı, duygu dolu anlar yaşadı. Her bir personeline şükran ve minnetlerini ileten Yakup Kütük; ''Sizleri çok seviyorum, iyi ki varsınız. Bir ağabeyiniz, kardeşiniz olarak her zaman yanınızdayım. Allah'a emanet olun.'' diyerek sözlerini tamamladı.

Bir 12 kişi ve yazı görseli olabilir

Bir 1 kişi ve kürsü görseli olabilir

Bir 5 kişi görseli olabilir

Bir 1 kişi ve kürsü görseli olabilir

 

 

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR