29 Mart 2024 Cuma

GÖZLER VALİLER KARARNAMESİNDE

Bürokraside bugünlerde en çok merak edilen konulardan biri Valiler Kararnamesi. İddialara göre kararname hazırlandı ve üzerinde son rötuşlar yapılıyor. İçişleri Bakanlığı'nca hazırlanan valiler kararnamesi taslağına bölge illerinde görev yapan çok sayıda vali yardımcısı ve kaymakamın da dahil edildiği kaydedildi.

İhale ilanları

İçişleri Bakanı Efkan Ala'nın son düzenlemelerini yaptığı değişiklik taslağının içine bölge illerinde görev yapan çok sayıda valiyardımcısı, kaymakam ve emniyet müdürünün de içinde bulunduğu bürokratların dahil edildiği öğrenildi.

Edinilen bilgilere göre; İçişleri Bakanlığı tarafından hazırlanan ve ülke gündeminde yaşanan olağanüstü gelişmelerden ötürü bir kaçkez ertelenmek zorunda kalınan aliler kış kararnamesi son aşamaya gelindi.

Söz konusu kararname kapsamında 30'a aşkın valinin yeni görev yerinin değişeceği öğrenilirken, taslakta doğu illerinde görev yapan bazı valilerin batıya, batıda görev yapan bazı valilerin ise doğuya kaydırılmasının planlandığı belirtildi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun onay vermesinin ardından resmi hale getirilecek valiler kararnamesi, Bakanlar Kurulu'nda imzaya açıldıktan sonra son onay için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sunulacak.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Mustafa BOZKURT

15 Nisan 2016 Cuma 11:45

Paralel yapının elinde bulunan belgelerden korktuğu için Niğde ilinde paralel yapıyı koruyan Niğde Valisi de alını inşallah!

Vatandaş

14 Nisan 2016 Perşembe 14:08

Sayın Bakanım, Valiler kararnamesi bu güne kadar niçin atanmadı?

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR