20 Nisan 2024 Cumartesi

CLİNTON AYAĞIMIZA GELSİN BEKLENTİSİ

Türkiye’deki algı operasyonlarını Amerika’dan yöneten FETÖ/PDY örgütü lideri Fethullah Gülen’in Amerika’da başkanlık seçimlerine bile müdahale etmeye çalıştığı ortaya çıktığı iddia edildi.

İhale ilanları

PARA VERİLDİYSE HİLLARY CLİNTON AYAĞIMIZA GELSİN BEKLENTİSİ

“Bir resmi sordu (Derin bürokrasinin rütbeli şakirtlerinden biri mi?) Barak Obama buraya geldimi? Diye buraya gelmeye cesaret edemez, oriski göze alamaz dedi. Derin devlet daha başka derinin içinde, daha da derinde olanlar takip ederler, sonra bizimkiler de takip ediyor ama.. Hillary Hanım (Hilary Clinton) gittim vakia Kemal Bey; o buraya gelsin biz gitmeyelim dedi.Ama ben çok fazla diploması bilemediğim neyse ben gittim” diye konuşan elebaşı Gülen, Lafta diplomasi bilmediğini söyleyerek güye mütevazilik gösterirken, bir yandan da başkan adaylarının ayağına gelebileceğini imasında bulunarak mütekebbirliğini mi sergiliyor.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Ibrahim Askeriz

07 Temmuz 2017 Cuma 16:38

Amerikaya ayar verecek kadar gucluyse Turkiyede neden butun muesseseleri kapatildi ve uzaktan yakindan bir sekilde selamini almis insanlar iceriye atildi?

Abdullah Abdullayew

18 Ocak 2017 Çarşamba 18:48

cok kotu bir haber, haberde tarafsizlik esastir, burada bir olayi reporlamaktan ziyade kisisel dusuncelerinizle okuyucuyu etkilemeye calisiyorsunuz, cok kotu.

:))

30 Mart 2016 Çarşamba 22:04

Paralelci klevye canavarları iş başında...

Solak

30 Mart 2016 Çarşamba 18:35

Gizlilik yürütülen bu davada bubilgileri nerden alıyorsunuzHayal gucunuzdenmiİnananların empati duygusu yok bence azıcık akıl ama

Hasip u

30 Mart 2016 Çarşamba 18:01

Sanık avukatları açıklama yaptı. Yayımlamadınız. Gizliliği devam eden bir dosyadan adaleti etkileyecek bu haberler doğru değil. Ayarını bozdugun kantar, birgün seni de tartar.

Komik

30 Mart 2016 Çarşamba 16:19

Siz Nasıl habercisiniz Nasıl gaztecesiniz ayıp ya avukatlar açıklama yapmış neden neden yayınlamıyorsunuz bu haberi çok hayret niye doğruları söyleyemiyorsunuz

Murat Haznedaroğlu

30 Mart 2016 Çarşamba 16:14

Biraz omurgalı atın olur mu ?!

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR