İlköğretim Müdürü Çiğdem Kurnaz, 3/A Sınıf Öğretmeni Arife Cesur ve İdari Koordinatör Bahadır Korucu öncülüğünde Isparta Şehir Hastanesine yapılan ziyarette, lösemiyle mücadele eden çocuklara özel olarak hazırlanan hediyeler ve 3/A sınıfı öğrencilerinin sevgi dolu mektupları Başhekimlik aracılığıyla çocuklara ulaştırıldı.
Ziyarette, Düşünür Koleji ekibine destek ve misafirperverliklerinden dolayı Isparta Şehir Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Ekrem Aytar, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Gamze Durgun, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcısı Fatma Gökalp ve Hemşire Ümmühan Kamile Yavuz’a teşekkür edildi.
Bu anlamlı haftada farkındalık oluşturmayı amaçlayan Düşünür Koleji yetkilileri, “Lösemili çocuklarımızın her zaman yanındayız. Onların umut dolu gözleri bizlere güç veriyor. Unutmayalım, birlikte güçlüyüz,” mesajını paylaştı.








