29 Mayıs 2024 Çarşamba

Özel Kalpler Sergisi açıldı

Özel Kalpler Sergisi açıldı

Isparta

Isparta'nın  Eğirdir ilçesinde Bağlar İlkokulu Özel Eğitim Öğrencilerinin ürünlerinden oluşan “Özel Kalpler Sergisi”nin açılışı Eğirdir Kaymakamı Adem Çelik, Eğirdir Belediye Başkanı Mustafa Özer, Eğirdir İlçe Milli Eğitim Müdürü Necdet Erol ve özel eğitim öğrencilerinin velilerinin daveti ile gerçekleştirildi.

Süleyman Demirel Üniversitesi Eğirdir Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlileri Soner Çankıran ve Sinan Tarkan Aslan a özel eğitim sınıfına verdikleri destekten ötürü plaket verildi.

Daha sonra Kaymakam Çelik, yapımına 05 Ekim 2023’te başlanan ve Eylül 2024 tarihinde teslim edilmesi planlanan bünyesinde 8 derslik, 2 idari oda, 1 yemekhane, 1 spor odası, 1 kütüphane, 1 görsel sanatlar ve müzik odası, 1 destek eğitim odası,1 laboratuvar, 1 öğretmenler odası, 1 konferans salonunu barındıran Atatürk Ortaokulu’nda incelemelerde bulundu.

Kaymakam Adem Çelik, %80 oranında yapımı tamamlanmış olan inşaat alanını ve okulun yan tarafında bulunan spor sahasında yaptığı denetimde saha sorumlularından gerekli bilgileri alarak iş sağlığı ve güvenliği konularında hassas davranılması konusunda uyarılarda bulunarak ziyaretini sonlandırmıştır.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR