19 Nisan 2024 Cuma

ISPARTASPOR SEZON ÖNCESİ KURBAN KESİP, DUA ETTİ

ISPARTASPOR SEZON ÖNCESİ KURBAN KESİP, DUA ETTİ

Spor

19 Eylül Pazar günü başlayacak olan 2020- 2021 futbol sezonu öncesi hazırlıklarını sürdüren Ispartaspor’da, sezon boyunca bir kaza yaşanmaması için kurban kesildi. Dün saat 14:30’da tesis bahçesinde keçi kesen Ispartaspor heyeti, dualar eşliğinde çalışmalara başladı.

Basın mensuplarına açıklamalar yapan Ispartaspor Teknik Direktörü Sadi Tekelioğlu, gelişmelerden memnun olduklarını ifade ederek şu bilgileri verdi: “Kampımız devam ediyor. Gelişmelerden oldukça memnunuz. Stadımız, tesislerimiz ve bütün imkanlarımız çok iyi. Sorunsuz bir şekilde kampımızı sürdürüyoruz. Transfer çalışmalarımızda devam ediyor. Şu anda görüştüğümüz oyuncularımız var. Allah’a şükürler olsun süreci bu noktaya kadar sorunsuz halde getirdik.  4 Ekim tarihine kadar transfer sezonu devam ediyor. Bizim planımız ise ligin başlamasıyla beraber transferleri noktalamak. Karşıyakaspor maçı ile iyi bir çıkış yapmak istiyoruz. Kim olursan ol, kiminle oynarsan oyna ilk maçlar hep zordur. Eğer iyi takım kurarsan fikstür avantajı çokta önemli değil” dedi. 

YENİ TRANSFER

Türkiye 3. Futbol Ligi 3. Grup’ta mücadele edecek olan Isparta 32 Spor, dış transfer çalışmalarını sürdürüyor. Pembe-yeşilliler, Bayburt Özel İdare’den stoper Burak Sarı ile anlaştı. 31 yaşındaki Sarı, 2010 yılında Hatayspor’da profesyonel olurken daha sonra Ankara Demirspor, Gümüşhanespor, Büyükçekmece Tepecikspor, Osmaniye, Batman Petrolspor, Gümüşhane ve son olarak da Bayburt Özel İdarespor forması giydi. 2. Ligde 118 ve 3. Ligde 117 maçı bulunan Sarı’yı transfer ettiiklerini bildiren Teknik Patron Sadi Tekelioğlu, transferin devam edeceğini dile getirdi.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Dinarlı32

03 Eylül 2020 Perşembe 17:38

Taraftarında kulübe yardım etmesi için en yakın zamanda TAKIM ÜRÜNLERİNİN STORE MAĞAZASINDA satılması gerekmektedir. Ama geçen senelerdeki gibi sadece 100 liraya forma olmasın taraftarın cebine uygun güzel tasarımlı ürünler olsun. Biz taraftar olarak elimizi taşın altına koymaya hazırız lütfen yönetim bu konuyla ilgilensin. HEDEF 2.LİG

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR