29 Mayıs 2024 Çarşamba

Gazeteciler Cemiyeti’ne mobese kamerası takıldı!

Gazeteciler Cemiyeti’ne mobese kamerası takıldı!

Isparta

Isparta'da hırsızlık olaylarının önlenmesi ve güvenliğin artırılması amacıyla, Isparta Valiliği tarafından Gazeteciler Cemiyeti Soner Toros Basın Merkezi'ne Mobese kamerası takıldı. 

Bu önlemle birlikte, bölgedeki güvenlik önlemleri artırılarak hırsızlık ve benzeri suçların önüne geçilmesi hedefleniyor.

Isparta Emniyet Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen çalışmalarla, Mobese kamerasıyla Gazeteciler Cemiyeti'nin çevresi 7/24 izleniyor. 

Bu sayede, bölgede meydana gelen herhangi bir şüpheli hareket veya olayın hızlı bir şekilde tespit edilmesi ve güvenlik güçlerine bildirilmesi sağlanıyor.

Gazeteciler Cemiyeti'nin çevresine yerleştirilen Mobese kamerası, hırsızlık gibi suçların önlenmesinde önemli bir rol oynayacak ve bölgedeki güvenlik duvarını güçlendirecek.

Isparta Emniyet Müdürlüğü, vatandaşların güvenliği ve huzuru için çalışmalarına aralıksız devam edeceğini ve hırsızlık gibi suçların önlenmesi için gerekli tüm tedbirlerin alınacağını belirtiyor.

Gazeteciler Cemiyeti'ne yapılan Mobese kamera takılmasıyla ilgili önlemleri ve güvenlik artırıcı tedbirler alınmış oldu.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Dinlemez

15 Mayıs 2024 Çarşamba 08:41

Hırsız kafaya koyduysa çalmaya kamera falan dinle.ez

Cehoo

15 Mayıs 2024 Çarşamba 08:04

Bucak ta her yerde War Isparta geç kaldın

yorumcu

14 Mayıs 2024 Salı 21:15

İyi olmuş o parka girenin çıkanın kim olduğu belli değil

Murat

14 Mayıs 2024 Salı 19:47

O mobese bütün çocuk parklarına konsun geçenlerde bahçeli evler çocuk parkinda kızımı salıncakta sallıyorum hemen yanimizda unuversite ogrencisi 2 kız elerinde bira gipe gündüz dinleniyordu kızında bana soruyor baba onlar ne içiyor kırmızı teneke karpuz suyumu diye ne dersin evet dedim.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR