20 Nisan 2024 Cumartesi

DAVRAZSPOR'DAN GÜNAYDIN'A TEŞEKKÜR

DAVRAZSPOR'DAN GÜNAYDIN'A TEŞEKKÜR

Spor

Davrazspor Futbol Şube Sorumlusu Osman İpekçi, pembe yeşilli takıma maddi ve manevi destek olacak olmasından dolayı Belediye Başkanı Günaydın'a teşekkür etti.

"O sene bu sene" sloganıyla sezona başlayan Isparta Davrazspor, grubunda şampiyonluk mücadelesi veriyor. Sezon başından bu yana Kulüp Başkanı Ali Bolat ve yönetimin gayretleriyle ayakta duran pemmbe-yeşillilee bir destek de Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın dan geldi.

Isparta Davrazspor Futbol Şube Sorumlusu Osman Ipekçi, takıma katkılarından dolayı teşekkür etti. İpekçi "Şampiyonluk için çıktığımız bu yolda tüm kent olarak tek yürek olmamız gerekiyor. Bu bağlamda takımımıza destek vereceğini açıklayan Belediye Başkanımız Yusuf Ziya Günaydın'a teşekkür ederiz. Ayrıca taraftarımıza da otobüs vererek bizi de rahatlatan başkanımıza da ilgi ve alakasından dolayı teşekkürü bir borç biliyorum. Böyle kenetlenirsek Isparta nın önünde kimse duramaz. O nedenle gün birlik olma günüdür" dedi.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Mülayim Sert

08 Aralık 2018 Cumartesi 10:12

BİŞEY DİCEM BU FOTOĞRAFLARDA OSMAN İPEKÇİ NERDE

Hicbiri

08 Aralık 2018 Cumartesi 09:52

Ne hallere düştük magazinlerde haber oldu ya. Ulkede o kadar gündem varken bu haber mi? Açıkça yazın sponsorlarımız diye.

Secim Heyecanı

08 Aralık 2018 Cumartesi 02:27

3 dönemdir başkanlık yapıyon şimdimi sahip çıkasın geldi . Reklam yapacakya arkadaş

32 GENÇLİK

07 Aralık 2018 Cuma 16:23

Oyumuz Yusuf başkanadır böyle biline taraftara ve takıma ve şehire sahip çıktı her deplasman maçına otobüs ve kumanya verdi iç saha maçlarında da kumanyasıyla geldi ne yaptın diyenlere cevap olsun büyük başkan YUSUF ZİYA GÜNAYDIN

Ali

07 Aralık 2018 Cuma 14:50

Oylar MHP ye. Büyük başkanlar Yusuf Ziya Günaydın & Ali Bolat

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR