20 Nisan 2024 Cumartesi

32 GENÇLİKSİZ ŞAMPİYON OLUNMAZ

32 GENÇLİKSİZ ŞAMPİYON OLUNMAZ

Spor

Ispartaspor 2.Başkanı Galip Küçükyaman Ispartasporun cefakar taraftar grubu olan 32 gençlik üyelerine bir basın açıklaması yaparak teşekkür etti.

KÜÇÜKYAMAN AÇIKLAMASINDA 32 GENÇLİKSİZ OLMAZ DEDİ

Galip Küçükyaman ''2 dönemdir Ispartaspor 2. Başkanlığı görevini sürdürmekteyim, gecen sezon ulaşamadığımız şampiyonluğa bu yıl ulaşmayı çok ama çok istiyorum.Şampiyonluk yolunda taraftarın katkısı çok önemli, ben 32 gençliğin geçen sezon bize verdikleri desteği hiç unutmadım. Bu yıl daha fazlasını vereceklerinden eminim. 2 hazırlık maçı yaptık. Bu maçlarda  bana ve takıma gösterdikleri sevgi için başta 32 gençlik lideri Uğur Tarakçı olmak üzere guruba teşekkür ediyorum.Bu yıl şehrimiz ve taraftarımızla birlikte sevineceğiz''dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Sarı Kırmızı

03 Eylül 2019 Salı 13:58

32 Gençlik yandaş politik angajmanlı ve ilkeleri olmayan bir gruptur. 3 yıldır, Isparta adı kullanarak futboldan siyaset rantı devşirmeye çalışan siyasetçilere tek laf etmediler. Geçen sezon başı edeceklerini açıklayıp sonra yine (ne olduysa artık!) çark ettiler. Isparta'ya, ulltras ruhunu tribüne taşıyacak, emekçi kültüründen ve futbol aşkından beslenen sol-sosyalist bir taraftar grubu lazım.

GÜRCAN

17 Ağustos 2019 Cumartesi 18:46

kötü örnek olan taraftar maça gelmesın

Gürkan

17 Ağustos 2019 Cumartesi 18:38

bedavaci gurubdan ISPARTA32SPOR bir faydası olmaz belesciler maçlara gelmesın Saygılarımla.

Gürcan

13 Ağustos 2019 Salı 13:46

Kemal bey çok biliyor ve bu konuda bilgi ve beceriniz varsa bu eksikliklerimizi aramıza gelip giderin burda yazıp çizmekle olmaz bu işler 32 gençliğin yaptığı hizmetin ve desteğin birtanesinide sizlerden görmek isterir eleştiri yaparken biraz geçmişten bu güne kadar yapılanlara bakın biz 30 sene gibi bir mazisi olan bir gurubuz

Kemal

13 Ağustos 2019 Salı 09:30

Hazırlık maçlarında gördük desteğini 32 gençliğin otuz kişi var yada yoktu organize bir durumda değiller ne flama ne yazı ne çizi stada her gelene 32 gençlik diyorlar, tek bildikleri akdeniz akşamları ve din iman 32 gençlik ulan falan filan biraz görsel olsunlar hazırlık maçlarına onlarda hazırlansın onlar iyi olursa stadda iyi olur ses olur görsellik olur. Saygılarımla..

SporSever

12 Ağustos 2019 Pazartesi 23:30

En kısa sürede Uğur Tarakçı reisin cezasının kaldırılması dileğiyle...

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR