29 Mart 2024 Cuma

TONTON SÜT EVLERİNİZDE

TONTON SÜT EVLERİNİZDE

Isparta

08 Ağustos 2020 tarihi itibariyle faaliyete giren Tonton Süt Isparta halkının yoğun talebi ve müşteri memnuniyeti sayesinde hızlıca büyüyen firma haline gelmeyi başardı. Isparta’nın tüm mahallelerine kapıya kadar çiğ süt satışını ve teslimatını yapmaya devam ediyor.

Isparta halkıyla buluştuğu ilk günden beri kalite çizgisini bozmayan hijyenik, hızlı ve güvenilir firma, çiğ sütün besin değerini kaybetmeden +4 derecede kapınıza kadar getirmeye devam ediyor.

‘’SAĞLIKLI NESİLLER İÇİN TONTON SÜT İÇİN’’ sloganıyla akıllarda yer eden ve yoğun talep  üzerine Ekim ayının sonuna kadar kampanya süresini uzatan Tonton süt siz değerli müşterilerine en kaliteli hizmeti vermek amacıyla var gücüyle çalışıyor. Isparta’ya çiğ sütte farklılığı getiren Tonton Süt hizmetini ekstra kampanyalarıyla süslüyor.

Yalvaç’ta yer alan çitliklerinde tamamen robotik sistemle el değmeden kapılarınıza ulaşan Tonton Süt, Karantina ünitesine sahip, hayvanları kayıt altına alınmış, asgari teknik ve hijyenik şartlara tüm hayvanları şap, tüberküloz ve bruselloz ile mücadele yönetmelikleri gereğince laboratuvar kontrolleri sonucu bu hastalıkları taşımadıkları belirlenen hayvancılık işletmelerine verilen Hastalıktan Ari Belgesi, her iki ayda bir yapılan düzenli kontrollere bağlı olarak Tonton Süt’e verilmiştir.

Müşterilerine sipariş konusunda  her imkanı sağlayan Tonton Süt, İOS- Android tabanlı uygulamalar, sipariş hattı 0543 288 32 32  ,  https://tontonsut.com/ aracılığıyla da siparişlerinizi oluşturabilirsiniz.

Kampanya ve daha fazla bilgiyi öğrenmek, öneri ve şikayetleriniz  için Instagram ve Facebook  @tontonsut hesaplarını da takip etmeyi unutmayınız.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR