25 Nisan 2024 Perşembe

Şehidimizin mezar taşını parçaladılar

15 Temmuz Birlik ve Dayanışma Derneği Başkanı Ramazan Çapan, hain Terör Örgütü FETÖ'nün 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi sırasında şehit olan polis memuru ikizler Ahmet ve Mehmet Oruç'un kabirlerine kimliği belirsiz hainlere saldırıda bulunulmasını şiddetle kınadıklarını belirterek; “Biz, bir ölür bin diriliriz” dedi.

Isparta

15 Temmuz şehitlerine yapılan alçak saldırıyı şiddetle kınayan ve kısa adı TEMDER olan 15 Temmuz Birlik ve Dayanışma Derneği Başkanı Ramazan Çapan konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Hainler rahat durmuyor ve anlaşılan durmayacak da.

Elbet bu Vatan'ın evlatları da 15 Temmuz'da olduğu gibi onların dersini verdi, vermeye devam edecek. Vatanı için can veren aziz şehitlerimizin ruhlarını incitmeye el uzatanların, elbet elleri kırılacak. Adana merkez Yüreğir ilçesi Alihocalı Mahallesi'ndeki 15 Temmuz Şehitleri Ahmet ve Mehmet Oruç'un kabirlerine kendini bilmez hainlerce saldırıda bulunuldu.

Şehit polis memuru ikizlerin babası Ali Oruç amcamız, gazetecilere gözyaşları içinde yaptığı açıklamada, "Vatanı ve bayrağı için canlarını feda eden şehitlerim Ahmet ve Mehmet'imi burada bile rahat bırakmıyor hainler. Allah'tan bulsunlar. Ben onları Allah'a havale ediyorum. Bizler, 'Vatanı ve bayrağı için canını vermeye hazırız.' diyen insanlarız. Bu, şehitlere yapılacak bir şey mi?" diyerek. Acısını kamuoyu ile paylaşırken verdiği mesaj nettir.

 "Allah korusun bu gün olsa yine karşınızda milyonlarca vatan evladını göreceksiniz."

Yapılan saldırıları şiddetle kınıyoruz. Bu saldırıları yapan hain, haysiyetsiz kişi yada kişilerin bulunup adalete hesap vermesini istiyoruz. Ümit ediyoruz ki devletimiz bu alçakları en kısa zamanda yakalayacaktır. Vatanı için can veren her bir şehidimiz bizim kutsal bir parçamızdır.

TEMDER ailesi olarak bizler 15 Temmuz'u ve yaşanılanları unutmadık, unutturmayacağız. O gece kendini feda eden bütün şehitlerimize minnettarız ve her daim rahmetle anıyoruz. Rabbimiz birliğimizi bozmasın, ülkemizi, devletimizi ve milletimizi korusun. Bir ölür, bin diriliriz” açıklamasında bulundu.

 

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Uygur

23 Şubat 2021 Salı 19:33

Bir ülkede vatanı için şehit olan birinin mezarı talan ediliyorsa o ülkenin yerinde yeller esiyor diyebiliriz hükümet nerde devlet nerde Cumhurbaşkanı bay Kemal deyip duracağına ülkenin dön bir haline bak

öz be öz ıspartalı

23 Şubat 2021 Salı 11:46

mezarı kıranlar hdp li olabilirler adana yüreğirde en çok hdpliler var polis bu alçakları yakalanmalı gece bekçileri ne iş yapıyor anlamadım

Vatandaş

23 Şubat 2021 Salı 11:18

Isparta da hiçbir dönemde görülmemiş birşeydir.Ne oluyor şimdi?

Kantar

23 Şubat 2021 Salı 07:27

Sadece olup bitenleri seyrediyoruz sanki ,1900'lu yılların Ermenileri 2000' li yılların PKK sempatizanları dönüp baksınlar tarihe nolmuş o Ermeni döllerine son dönemde ÖZ Yörük memleketi ispartamizda da çoğaldı sempatizanlar sanmasinlar herkes işinde gücünde birşeyleri görmüyor , İçişleri bakanimiz gereğini yapıyor , yetmediği yerde halkımız herdayim Devletimizin yanındadır Tipki 15 Temmuzda'ki gibi

Vatandaş

23 Şubat 2021 Salı 07:24

Biri şehitlerin mezar taşını kırar biri bekçiye kızar bırakın artık polis asker bekçi ile uğraşmayı

Hüsran

23 Şubat 2021 Salı 07:09

Bi mezar kalmıştı oda halledildi sonunda...ebedi yatanada rahat yok artık bu dúnyada yazîklar olsun

alper

23 Şubat 2021 Salı 02:15

şehitler üzerinden çıkar sağlayabilecek birileri yapmıştır muhtemelen.

ÜZüm

23 Şubat 2021 Salı 00:16

Şehit mezarı tarumar edilirken bekçi denilen elemanlar ne iş yapıyorlardı gündüz vakti yapılamaz böyle birşey herhalde

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR