20 Nisan 2024 Cumartesi

OTLARI TEMİZLEMEK İSTERKEN YANARAK YAŞAMINI YİTİRDİ

OTLARI TEMİZLEMEK İSTERKEN YANARAK YAŞAMINI YİTİRDİ

Isparta

ISPARTA'nın Gelendost ilçesinde oğlunun evinin önündeki otları yakarak temizlemeye çalışan Yaşar Küçükbozbey (73) alevlerin kıyafetini tutuşturması sonucu yanarak yaşamını yitirdi.

Gelendost'a bağlı Afşar köyünde oturan Yaşar Küçükbozbey, dün akşam saatlerinde oğlunun evinin önündeki otları temizlemek için yaktı. Büyüyen yangın erik bahçesine doğru ilerleyince Yaşar Küçükbozbey, alevlere müdahale için otların içine girdi. Bu sırada kıyafeti tutuşan Yaşar Küçükbozey, alevlerin içinde kaldı.

Durumu fark eden gelini ve komşuları Yaşar Küçükbozbey'in yardımına koştu. Vücudunun büyük bölümü yanan Yaşar Küçükbozbey, olay yerinde yaşamını yitirdi. Yaşar Küçükbozbey'in cenazesi yapılan incelemenin ardından ailesine teslim edildikten sonra dün toprağa verildi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

cengiz yavuz

14 Ekim 2019 Pazartesi 11:20

otlar yakılır bende yakarım ama önce önlem almak gerekir kürek toprak hazırlarım yangına en iyi toprak atarsan söner çok yanmasına engellersin sınırlama yapılır...hemşerime allahtan rahmet...

Aliköylü

13 Ekim 2019 Pazar 12:47

Allah rahmet eylesin. Ya bu ihtiyarların ot yakma işi de nereden çıktı. Ayakta duracak durumunuz yok, gidin oturun bir kenarda. Daha üç-beş gün öncede böyle bir haber daha çıkmıştı. Fandasta, Koçtepe köyünde de yaşlı bir teyze kendini ot yakarken yakmıştı..

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR