20 Nisan 2024 Cumartesi

O KÖY YİNE KARANTİNAYA ALINDI

O KÖY YİNE KARANTİNAYA ALINDI

Isparta

Yalvaç’a bağlı Körküler Köyü’nde son günlerde yoğunlaşan Covid19 vakaları nedeniyle karantina kararı alındı.

Alınan bilgiye göre, son birkaç günde 24 civarında pozitif vaka tespit edilen Körküler Köyü’nde hastalığın yayılmasının engellenmesi amacıyla 10 günlük karantina uygulanacağı öğrenildi. Körküler Köyü’ndeki karantina uygulaması 25 Ocak 2021 Pazartesi günü saat 13.00’ten başlayarak 10 gün boyunca sürdürülecek. Körküler Köyü’nde daha önce de 23 Temmuz – 12 Ağustos 2020 tarihleri arasında yirmi günlük karantina uygulaması gerçekleştirilmişti. İlçe merkezi ve köylerde durumun iyileştiği şu dönemde Körküler’deki vakaların diğer köylere ve ilçe merkezine yayılmaması amacıyla karantina kararı alındığı kaydedildi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

İşçi

26 Ocak 2021 Salı 04:34

Bizde tam normalleşme hesabı yapıyorduk..ki... ..meğerse hayat herkese normalmiş zaten.. Sonuç.. Bitmeyen virüs haberleri kısıtlamalara devam..

YCL .

26 Ocak 2021 Salı 02:49

Öncelikle gecmis olsun. Gecmis olsun demeklede gecmiyor .emek istiyor , dikkatli olmak gerekiyor.Yasli ve kronik rahatsizligi olan vatandaslarimiz öncelikli olmak sartiylada halkimizin covid 19 Asilarininda biran önce yapilmasi gerekiyor.

Körkülerli

25 Ocak 2021 Pazartesi 18:36

Ben bir körkülerli olarak üzülüyorum sokağa cıkma yasagı varken vatandaş köprü üstünde köşe başında duvar dibinde köy kahvesi gibi oturup sohbet muhabbet ediyor orlardan alıp eve yada eşe dosta bulaştırıyor Ayıptır günahtır bu milletin hakkını nerde ödeyeceksiniz bu sogukta jandarma bekliyor yazık bu sogukat bu devletin jandarmasına vurdum duymaz vatandaş yüzünden Daha dün ve bugün karantinaya olması gereken iki vatandaş sokaktaydı geziyordu Bu milletin hakkını nerde ödeyeceksiniz yazık size

ıspartalı vatandaş

25 Ocak 2021 Pazartesi 18:16

sütçülere bağlı kasımlar kasabası da karantinaya alınsın acil önlem lütfen halen pozitifli olan insanlar dolaşıyor

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR