29 Mart 2024 Cuma

İYİ PARTİ ULUBORLU BİNASI AÇILIŞI YAPILDI

İYİ PARTİ ULUBORLU BİNASI AÇILIŞI YAPILDI

Isparta

Geçtiğimiz günlerde saldırıya uğrayan İyi Parti Uluborlu İlçe Başkanlığı, tadilatın ardından tekrar hizmete açıldı.

Açılışa İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur, İl Başkanı Mustafa Şimşek, Merkez İlçe Başkanı Murat Çağrı Yıldız, Uluborlu İlçe Başkanı Atilla Arslan, il ve ilçe yöneticileri katıldı.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Selim e cevap

29 Eylül 2020 Salı 01:01

Selim’cim yavrucum çamur atarken bari mantıklı at. Ya toplumda bir erki uyandıracaksan bari siyaseti gündemi takip et. Daha kim kimdir bilmiyor buradan yorum yapıyorsun? Bahsettiğin beyefendi İyi Parti İl Başkanı Mustafa ŞİMŞEK en koşa zamanda göz doktoruna görün canım. Kendine milleti güldürme daha fazla

Selim

28 Eylül 2020 Pazartesi 22:33

Bu kadının yanındaki fırıldak Tekin Bayram, Genel Başkanı gibi kaç parti değiştirdi sayamadım. Bunlar okyanus ötesine hizmet ediyor.

Halil

28 Eylül 2020 Pazartesi 22:27

Bunlardan bir cacık olmaz. Pkk'ya, fetö'ye destek veren bunlar değil mi?

Misafir

28 Eylül 2020 Pazartesi 20:37

Hdp bugün ermenistanı kınayan bildiriye imza atmadı , iyi partinin yola kimlerle devam ettiğini iyi partili seçmenler çok iyi sorgulamalı. Burda kimse iyi parti hdpyle ortak değil demesin çünkü mesela yerel seçimde ittifakın chpli adayına hem iyi partinin hem hdpnin desteklemesi direk olmasada dolaylı olarak bir ortaklıktır ve bu anadolunun deyimiyle "ha aşından yemişsin, ha suyundan banmışsın" sözünün tam karşılığıdır.

Ziyaaaaaa

28 Eylül 2020 Pazartesi 11:06

Kürk giymemiş ayıp etmiş maskeyide çıkarmamış fotocu vekilimiz tanıyamadım

Bozkurt

28 Eylül 2020 Pazartesi 09:48

Atilla başkan gece çok içtin galiba yine ayakta duramıyon

Adsız

28 Eylül 2020 Pazartesi 09:04

Ispartalı biri milletvekili olsun,evi burda olsun, akrabaları olsun,en azından başvurulacak bir yakını olsun,bı daha yabancılar MV olmasın,her horoz kendi çöplüğünde ötsun,deeğil mi ya,sen çalış kaymağını eller yesin yok artık

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR