26 Nisan 2024 Cuma

HYUNDAİ SU ARITMA ROBOTU ISPARTA’DA

HYUNDAİ SU ARITMA ROBOTU ISPARTA’DA

Isparta

Isparta’da konut ve işyeri tipi su artıma sistemlerinde lider marka Barida Su Arıtma Sistemleri ile Isparta Hyundai Su Arıtma Robotuna kavuştu.

Isparta’da Hasan Gürbüz Parkı karşısında faaliyet gösteren Barida Su Arıtma Sistemleri, Türkiye’nin tek “FDA” onaylı su arıtma robotu olan araç sektöründen de bildiğiniz ününü sıkça duyuran Hyundai marka su arıtma robotunun Isparta Burdur ve Antalya bölge temsilciliğini yapacak.

 İşletmeci Neşat Ataseven, Barida Su Arıtma ailesi olarak siz değerli tüketicilerimize HYUNDAİ Su Arıtma Robotunu 30 gün süresince ücretsiz deneme fırsatı sunuyoruz. Böylece ürünü kendi evinizde veya işyerinizde test edip kullanarak pratikliğini, tadarak lezzetini ve dahası 30 gün boyunca damacanaya para vermeyerek ekonomikliğini tecrübe etme şmkanı sunuyoruz. Eğer memnun kalıp sahip olmak isterseniz hiçbir risk almadan %100 memnuniyetle ürünümüze sahip olabilirsiniz ya da dilerseniz koşulsuz iade edebilirsiniz. Ataseven,  tüketicilerin ürünü deneyerek bu imkandan yararlanabileceklerini söyledi

ÖNEMİ ANLAŞILDI

 Artık evlerde ve iş yerlerinde su arıtmanın öneminin anlaşıldığını belirten Ataseven, “HYUNDAİ Su Arıtma Robotu ile suyunuzdaki kötü koku, katı maddeler ve kloru giderip, lezzetli, berrak, kaliteli ve içimi hoş, doğal sürece benzer ölçeklerde arıtılmış sağlıklı bir su üretebilirsiniz. Arınmış su kullanarak , mutlu ve sağlıklı bir hayatın en özgün boyutlarını sevdiklerinizle paylaşabilir, geleceğin teknolojisini güvenle kullanarak yaşam kalitenizi daha üst noktalara taşıyabilirsiniz” diye konuştu.

NEDEN ARITILMIŞ SU?

Ataseven, neden HYUNDAİ Su Arıtma Robotu kullanılması gerektiğini de şu sözlerle anlattı; “ Vücudunuzun su ihtiyacını sağlıklı su ile karşılamak için, Sudan kaynaklanan hastalıkları önlemek için,Taşımadan kaynaklı sağlık ve güvenlik sorunlarını gidermek için, Binaların depolarında oluşan kirliliğin içmesuyuna karışmasını önlemek için, Damacanalardan kaynaklanan zararlı kimyasal maddelerin etkilerini ortadan kaldırmak için, Sudaki kloru gidererek zararlarını önlemek için,Günlük mineral ihtiyacının düzenli ve dengeli karşılamak için, su arıtma sistemleri kullanılmalıdır.”

MERKEZİ SİSTEMLE ARITMA SUYU İMKANI

Öte yandan Ataseven, HYUNDAİ Su Arıtma Robotunun damacana suyundan daha ekonomik olduğunu belirterek, arıtma sistemlerinin sadece dairelerde değil, toplu konutlarda merkezi sistemle oluşturulabildiğini ayrıca işyerlerinde de kullanılabildiğini sözlerine ekledi.

 İLETİŞİM 0850 255 0 273 (Tel:0850 255 0 273) / 0246 223 10 10 (tel:0246 223 10 10) / 0555 649 62 22 (tel:0555 649 62 22)

info@baridasuaritma.com (mailto:info@baridasuaritma.com)

Pirimehmet mah. 1727 Sk. No: 2 Merkez / Isparta

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Doğrucu Davut

01 Haziran 2019 Cumartesi 21:22

Ben başka markanın ürününü almıştım. Kesinlikle su arıtma cihazı şart. İnternette satılan TDS kalemi edinerek suyunuzdaki ağır metal oranını görün. Çoğu ev eski ve bu nedenle borulardan kaynaklı ağır metal yoğunluğu var. Ters ozmos sistemi olanları ve onaylı olanları tercih edin. Bir de çayı çok seviyorsanız Çaykur Tirebolu 42 arıtma su için mük****l sonuç veriyor tavsiye ederim

muhtesem hb

30 Nisan 2019 Salı 23:52

fiyat ver baskan antalyaya tamtiracagiz

güzel

28 Mart 2019 Perşembe 14:00

geçen gün bizim eve taktılar diğerlerine göre yer kaplamıyor kibar duruyor cihaz. deniyoruz şu an güzel tadı var memnun kalırsak satın almayı düşünüyoruz bakalım

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR